Antena Căutare

FOTO! Vă amintiți de Puiu, concurentul din echipa lui Bontea, care a iscat controverse la ”Chefi la cuțite”? Ce s-a ales de prietenul lui Gianny Bănuță

Puiu Gabriel Vasile are 33 de ani, este din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Puiu Gabriel Vasile are 33 de ani, este din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Cu toate acestea, a reușit să intre în bucătărie, în străinătate și nici că a vrut să mai iasă. A fost la ”Chefi la cuțite” în sezonul al treilea, în echipa lui Sorin Bontea și a avut ceva controverse cu colegii de concurs.

Una peste alta, Puiu, care a fost eliminat din competiție înainte de marea finală, nu a renunțat la bucătărie și s-a stabilit în Constanța, orașul în care s-a născut.

Recent, Ozana Barabancea, care a petrecut câteva zile de concediu pe litoral, l-a întâlnit pe Puiu și s-au pozat împreună.

Cel de-al patrulea sezon ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1!

„Insula iubirii” se mută la „Chefi la cuțite”? Diana a pus mâna pe cuțit și a decis să-i impresionezi pe cei trei chefi!... FOTO! Gina Pistol dă din casă și publică pe net o fotografie ”mortală”: ”Momentul acela când îți este dor de camarazii t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x