Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

FOTO! Vă amintiți de Puiu, concurentul din echipa lui Bontea, care a iscat controverse la ”Chefi la cuțite”? Ce s-a ales de prietenul lui Gianny Bănuță

 
+2 click pentru
galerie

Puiu Gabriel Vasile are 33 de ani, este din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Cu toate acestea, a reușit să intre în bucătărie, în străinătate și nici că a vrut să mai iasă. A fost la ”Chefi la cuțite” în sezonul al treilea, în echipa lui Sorin Bontea și a avut ceva controverse cu colegii de concurs.

Una peste alta, Puiu, care a fost eliminat din competiție înainte de marea finală, nu a renunțat la bucătărie și s-a stabilit în Constanța, orașul în care s-a născut.

Recent, Ozana Barabancea, care a petrecut câteva zile de concediu pe litoral, l-a întâlnit pe Puiu și s-au pozat împreună.

Cel de-al patrulea sezon ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe