Gabriela Porumbel, concurenta eliminată de la Chefi la Cuțite, are o fetiță superbă. Cum arată micuța Antonia

Gabriela Porumbel, concurenta eliminată în ediția 36 Chefi la Cuțite, are o fetiță superbă. Antonia are cinci ani și este mândria mamei sale.

Gabriela Porumbel, concurenta eliminată în ediția 36 Chefi la Cuțite, are o fetiță superbă. Antonia are cinci ani și este mândria mamei sale

Antena 1

Cele două par să aibă o relație specială, iar Gabriela se laudă, pe rețelele de socializare, cu micuța sa de câte ori are ocazia. Chiar dacă nu este foarte activă pe contul său de Instagram, fosta concurentă din echipa lui Chef Florin Dumitrescu are mai multe imagini cu Antonia.

Una dintre ele o surprinde pe fetiță în timp ce privește inocent spre aparatul de fotografiat și își arată frumoasele trăsături, cu mânuțele apropiate de bărbie.

Citește și: Reacția Gabrielei Porumbel când a fost eliminată de la ”Chefi la Cuțite”

”O minune de copil🤗. (Vrea să devină prințesă😂😂). O adorrrrr🥰🥰🥰. Are mami o fetiță frumușică foc", a scris Gabriela Porumbel la descrierea imaginii.

În următoarea captură, frumoasa Antonia se află în compania colegilor de la ”Chefi la Cuțite” sezon 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Surpriză uriașă de la degustare, după al șaptelea duel. Ce farfurie a aplaudat chef Scărlătescu

”Azi fetița mea Antonia a cunoscut o parte din cea de a doua familie @chefilacutite”, a notat Gabriela Porumbel la descrierea pozei.

Ce povestea Gabriela Porumbel despre fetița sa, Antonia Maria

La preselecțiile ”Chefi la Cuțite”, Gabriela Porumbel a povestit că fetița sa suferă de autism.

Citește și: Gabriela Porumbel, lacrimi și speranță: Am un copil special, chiar dacă are autism. Premiul m-ar ajuta

„Nu sunt căsătorită cu acte, dar suntem împreună de mai bine de zece ani. Am o fetiță de cinci ani, o cheamă Antonia Maria. Este un copil minunat, am fost foarte fericiți și a fost foarte așteptată. Era foarte cuminte, nu prea plângea, adică nici nu prea se simțea în casă că am avea un copil. Și pe la opt luni am observat că nu mă privește, nu e atentă, e totul în lumea ei și atât. Și a fost groaznic, ca și când totul meu se terminase. Fetița mea are autism”, dezvăluia concurenta, cu lacrimi în ochi.

Ultimele știri