Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Surpriză uriașă de la degustare, după al șaptelea duel. Ce farfurie a aplaudat chef Scărlătescu

În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenții intrați la duel.

sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu, degustand la chefi la cutite sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în al șaptelea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de numeroase surprize, în timp ce degustau farfuriile concurenților intrați la duel, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce surpriză au avut Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la degustarea farfuriilor din al șaptelea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, cele trei echipe s-au întrecut într-o probă de fine dining cu fasole și cei care au făcut degustarea au fost actori celebri de stand up comedy.

Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu au decis că cea mai bună farfurie a fost cea făcută de echipa mov, care a mizat pe o rețetă de chili con carne.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Victorina Matveev a izbucnit în lacrimi. Ce a dezvăluit concurenta tuturor

Intrate la duel, echipa mov și cea albastră au primit misiunea de-a se întrece în rețete cât mai surprinzătoare de salate. La finalul timpului de gătit, banda a început să meargă și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat atent preparatele, oferind puncte de la unu la cinci.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la degustare

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la degustarea farfuriile din al șaptelea duel „Chefi la cuțite”

O farfurie cu adevărat specială, ce i-a impresionat pe cei trei jurați, a fost cea pregătită de Keed din echipa albastră. Concurentul a ales să facă o rețetă de salată de ou și de roșii, cu avocado și busuioc. Atunci când au degustat, chefii au avut parte de un adevărat „curcubeu în cerul gurii”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Băi, dar e senzațional de gustoasă”, a completat Sorin Bontea.

O altă surpriză a fost atunci când pe banda degustării a apărut și o farfurie ce a adus o combinație inedită de pepene cu cous cous. Ce alte preparate au uimit jurații și ce rețetă a strălucit din toate punctele de vedere?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea duel i-a speriat pe concurenți. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x