Antena Căutare

Gigi Nicolae, cadou inedit pentru fanii săi, de ziua lui de naștere. Ce a anunțat concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite

Gigi Nicolae, cunoscut în cadrul sezonului 10 Chefi la cuțite pe numele de Gigi Burger, le-a pregătit o surpriză celor care își doresc să îl cunoască. Bărbatul pregătește o mare petrecere și a făcut anunțul pe rețelele sociale.

colaj foto gigi nicolae chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gigi Nicolae, cunoscut în cadrul sezonului 10 Chefi la cuțite pe numele de Gigi Burger, le-a pregăti o surpriză celor care își doresc să în cunoască | Antena 1

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la Cuțite sezonul 10 se pregătește să își sărbătorească ziua de naștere. Gigi Nicolae a pregătit o mega petrecere la care îi invită și pe cei care doresc să îl întâlească și mai mult, le-a pregătit un cadou inedit. Simpaticul concurent a făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale, spre bucuria internauților. Iată ce pregătește!

Gigi Nicolae îi invită pe fanii săi la ziua lui de naștere. Ce anunț neașteptat a făcut concurentul cunoscut pentru burgerii săi

Pe data de 8 feburarie, concurenul Chefi la Cuțite cunoscut și drept Gigi Burger își sărbătorește ziua de naștere. Bărbatul care a povestit încă de la preselecții că are un restautant unde pregătește burgeri va împlini 29 de ani și în acest context, a avut o idee inedită.

Prin intermediul unui InstaStory, Gigi și-a invitat toți prietenii vituali la aniversarea sa și a anunțat că pregătește multe surprize. El a dezvăluit că, timp de 3 ore și jumătate, își așteaptă fanii la restaurantul său din Ploiești, unde le va oferi celebri lui burgeri gratis.

Totul se va desfășura miercuri, pe data de 8 februarie, între orele 14.00 și 17.30, așa cum a mai spus acesta în postarea sa.

„Pe data de 8 februarie îmi voi serba ziua de naștere, așa că am decis să vă ofer burgeri din partea mea, 3h jumate”, a scris Gigi Burger pe contul lui de Instagram.

Însă asta nu e tot! El a mai pregătit o mulțime de surprize și a explicat că nu va fi singur acolo și ajutat de o parte din foștii colegi din sezonul 10 Chefi la Cuție, în care bucătarul a ajuns până în semifinală.

„Voi avea ajutoare de nădejde, foști concurenți de la Chefi la Cuțite. Vă aștept cu drag!”, a mai spus acesta.

Citește și: Gigi Nicolae, concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată femeia care i-a dat viață

Cine l-a încurajat pe concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea să participe la Chefi la cuțite

Gigi Nicolae a reușit să cucerească simpatia telespectatorilor cu felul său carismatic și replicile de-a dreptul savuroase. Acesta a surprins cu parcursul său din show-ul culinar, dar și cu talentul în domeniul gastronomiei.

De-a lungul battle-urilor, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea a impresionat cu preparate spectaculoase. Chiar dacă nu este bucătar de profesie, tânărul a făcut adevărate „avioane” în farfurie.

Citește și: Ce a transmis Gigi Burger, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite. Concurentul a dorit să o încurce la probă și a reușit

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, a discuta despre experiența pe care a trăit-o în cadrul show-ului culinar și a oferit câteva detalii neașteptate despre viața sa sentimentală. Se pare că fosta parteneră l-a înscris în concurs și l-a încurajat în etapa preselecțiilor.

„Am vrut să iau cuțitul. Am luat cuțitul, am trecut în prima probă de bootcamp. Din prima probă de bootcamp în cea de-a doua. (...) Eu tot timpul îmi doresc să scot o farfurie care să mă trimită din nou în bucătărie. Mă uitam înainte la emisiunea, chiar cu fosta, așa a pornit totul... (...) Ea m-a înscris la emisiune în urmă cu 2 ani jumătate, dar a fost perioada cu pandemia și probabil începuse sezonul anterior. Pe mine m-au chemat în sezonul 10, iar 10 este un număr norocos pentru mine. (...) Nici nu se difuza emisiunea în momentul în care noi ne-am despărțit. Noi am rămas prieteni. Eu îi mulțumesc pentru faptul că m-a susținut în preselecții. (...) Sunt cu picioarele pe Pământ, nu m-a luat valul.”, a mărturisit Gigi Burger la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x