Antena Căutare

Ileana Zoltani și-a schimbat viața și a devenit „regina eclerelor”, după ce a venit la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit acum

Una dintre concurentele din ediția 21 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Ileana Zoltani, care a decis să-și încerce din nou norocul în fața celor trei jurați!

Ileana Zoltani și-a schimbat viața și a devenit „regina eclerelor”, după ce a venit la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit acum Galerie
Ileana Zoltani, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a mai participat în sezonul 3 al show-ului culinar de la Antena 1 și, pentru rețeta pregătită, aceasta a primit două cuțite. Totuși, proba de salată din bootcamp a eliminat-o din competiție.

De meserie cofetar, Ileana Zoltani a decis că trebuie să se întoarcă la emisiunea „Chefi la cuțite”, pentru a-și încerca din nou norocul.

Ileana Zoltani și-a schimbat viața după ce a participat la Chefi la cuțite

„Emisiunea asta mi-a schimbat viața! Prima dată când am participat am venit ca secretară, acum am venit în calitate de cofetar. Am pus osul la învățat și am făcut școală de cofetari, trainer la o academie, mă duc la concursuri și reprezint țara în străinătate. Am ajuns să fiu numită regina eclerelor. Îmi place, îmi place foarte mult ce fac”, a dezvăluit Ileana Zoltani.

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

Mult mai încrezătoare în forțele sale, concurenta a pregătit de data aceasta un desert: cănuță de ciocolată!

În timp ce a făcut la propriu o cană de ciocolată, Ileana Zoltani a povestit mai multe detalii despre cum arată viața ei acum și cum s-a schimbat totul, după participarea în sezonul 3 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Femeia spune că este extrem de recunoscătoare și mulțumită de decizia radicală pe care a luat-o, după ce i-a cunoscut pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chiar dacă a avut ceva emoții în timp ce a pregătit rețeta aleasă, Ileana Zoltani a sperat că de data aceasta va lua cuțitele și va trece și de probele dificile dni Bootcamp, pentru a ajunge într-una dintre cele trei echipe ale juraților „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu, criticat dur la „Chefi la cuțite”! Ce i-au reproșat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „L-aș interz... Momente de panică! Sorin Bontea, accident dureros în bucătăria „Chefi la cuțite”! „Vai, Dumnezeule”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x