Antena Căutare

Imagini rare cu Sorin Bontea și soția lui. Cum au fost surprinși de paparazzi cheful și femeia cu care e căsătorit de 28 ani

Pe Chef Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, însă puțini au avut ocazia să o vadă pe frumoasa lui soție. Femeia este extrem de discretă și evită, pe cât posibil, să se afișeze în public. Recent, paparazzi Spynews au reușit să obțină imagini cu femeia alături de care Chef Sorin Bontea trăiește o poveste de dragoste de mulți ani.

colaj de imagini cu sorin bontea la chefi la cutite si alaturi de sotia sa in mall Galerie
Pe Chef Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, însă puțini au avut ocazia să o vadă pe frumoasa lui soție. Femeia este extrem de discretă și evită să se afișeze în public. Recent, paparazzi Spynews au reușit să obțină imagini cu femeie alături de care Chef Sorin Bontea trăiește o poveste de dragoste de mulți ani. | Antena 1

Când nu se află pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea preferă să petreacă timp cu familia. Celebrul chef a fost surprins de paparazzi Spynews la cumpărături, alături de frumoasa sa soție.

Imagini rare cu chef Sorin Bontea și soția sa

Este una dintre rarele ocazii când cei doi sunt pozați împreună căci doamna Bontea este o persoană foarte discretă. Recent, cei doi au fost surprinși la cumpărături în mall.

Sorin Bontea a fost interesat de o pereche de pantofi, iar partenera sa i-a fost aproape pentru a îl ajuta cu sfaturi.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Bineînțeles, acesta a avut răbdare cu soția sa și a intrat în mai multe magazine cu articole pentru femei, acolo unde doamna Bontea s-a uitat la câteva rochii.

Cei doi sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Soții Bontea au o fiică, Miruna, și un fiu, Iulian.

Ce povestea chef Sorin Bontea despre relația cu soția sa

„Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși. Pot să îți povestesc ceva. Era după 1995 încolo, lucram pe vremea aia la un restaurant chinezesc celebru, și stăteam seara să joc remi și biliard. Veneam acasă dimineața, o așteptam pe nevastă-mea să plece la serviciu. Fii-miu era mic, îl legănam pe picioare așa, ca să nu mă certe. Că mă certa că vin acasă târziu. Lucram o zi da, una nu. Stăteam ba la biliard, ba cu băieții.

Citește și: iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Cătălin Rizea, roast memorabil pentru Sorin Bontea: „Nu știu dacă o să mai fim prieteni”

Și vine într-o dimineață, încă nu plecase la serviciu. Eram frânt, ajung acasă, făcuse nevastă-mea tort. Și după ce m-a certat, în timp ce îl legănam pe picioare pe fii-miu, mi-a adus o felie de tort. Și stăteam așa rezemat, să îl legăn să adoarmă. Am adormit cu tortul în mână. Și nevastă-mea a venit după zece minute: eu plin de tort din cap și până în picioare, fii-miu la fel.

Mamă...Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea. Doamne. Vezi? Încă nu eram matur. M-am maturizat, cred, când am început să plec pe vas”, a povestit Sorin Bontea în cadrul unui episod al pocastului realizat de Mihai Morar pe Youtube.

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat marele premiu al jocurilor din culise... Chefii dau ultima bătălie pentru amuletă din sezonul 10. Monica Bîrlădeanu vine să gătească pentru jurați un preparat ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x