Antena Căutare

Mărturisirile sfâșietoare ale unei concurente de la ”Chefi la cuțite”: ”Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu voi trăi. Chemau studenții să mă examineze!” Irina măsoară 1, 35 m, dar se iubește cu un bărbat de 1,86! 

Irina Bardița are o poveste de viață tristă și un preparat culinar special: ”Am1,35 metri înălțime. Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu am să trăiesc. Chemau studenții să mă examineze...”

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Irina Bardiță, care măsoară doar 1,35 metri înălțime, însă Irina a fost mereu o luptătore și a reușit să treacă mereu prin greutățile vieții cu fruntea sus. Acum ea a venit la ”Chefi la cuțite” hotărâtă să-și demonstreze că poate mai mult,


”Am venit la ”Chefi la cuțite” ca să învăț să gătesc de la profesioniști.Critica este constructivă, dar uneori am suferit pentru că oamenii m-au etichetat mereu. Nici măcar medicii n-au fost mai blânzi. Când m-am născut, i-au spus mamei să nu mă înscrie în pașaport, pentru că nu voi trăi mai mult de patru zile.”, a povestit Irina, care măsoară 1,35 m.

”Ce e mă, acolo? Musaca?”, a întrebat Bontea.

”Tu ai iubit?”, a întrebat Florin Dumitrescu, iar răspunsul a venit imediat: ”Da, am. El are 1,86 m, e bucătar peste hotare, iar acum m-a însoțit.”, a mărturisit Irina.

Evident, zâmbetul ei și preparatul i-au cucerit pe chefi, care au decis ca ea să meargă mai departe.

A gătit un preparat românesc, dar i-a pus în încurcătură pe chefi, care n-au știut ce mănâncă: ”Dovlecel nu e, mazăre, î... Surpriză de proporții la ”Chefi la cuțite”! Bucătarul lui Dani Oțil și-a încercat norocul în sezonul de poveste! Jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x