Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Lacrimi în ochii câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 7. Alexandru Comerzan: "Chef Scărlătescu e bun, e sufletist. Am câștigat împreună!"

A mizat pe el, i-a oferit cuțitul de aur în preselecții și împreună au obținut cea mai frumoasă victorie. Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 "Chefi la cuțite", îi dedică premiul mentorului său, chef Scărlătescu, cel care își trece încă un succes în palmares.

Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7, alături de chef Cătălin Scărlătescu

Imediat după ce a aflat că a câștigat trofeul și premiul de 30.000 de euro, Alexandru Comerzan a ținut să-i mulțumească lui chef Scărlătescu.

Citește și: Alexandru Comerzan este câștigătorul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu. Finala, record de audiență de la lansarea sezonului

”Am reușit! Din punct de vedere profesional este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia să fie mândră de mine! Îi mulțumesc lui chef Scărlătescu pentru încredere, pentru cuțitul de aur, pentru experiența pe care am avut-o împreună, sper ca și el să fie mândru de mine. El este este o persoană foarte caldă. E bun, e sufletist. Am vrut să îi dovedesc că nu mi-a dat cuțitul de aur fără motiv. Mi-am dorit să câștig și sunt foarte mândru că am lucrat alături de el. Am câștigat împreună. E meritul meu și al întregii echipe, căci singur nu aș fi putut", a spus câștigătorul sezonului 7 "Chefi la cuțite".

Lacrimi în ochii câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 7. Alexandru Comerzan: "Chef Scărlătescu e bun, e sufletist. Am câștigat împreună!"

Parcursul său în echipa mov a fost presărat cu farfurii bune, cu preparate delicioase și cu multe emoții.

"Acest premiu vine ca rezultat la toată munca depusă de-a lungul vieții, toate nopțile nedormite, toate sacrificiile. Nu aș schimba nimic dacă m-aș întoarce în timp. Trofeul Chefi la cuțite este un vis împlinit!”, a spus Alexandru Comerzan cu ochii în lacrimi.

Video