Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Entuziasmat că a reușit să ajungă la emisiunea „Chefi la cuțite”, tânărul a povestit mai multe despre viața sa și despre cum a ajuns să își descopere pasiunea pentru bucătărie.
File de doradă cu supă crmeă de dovlecel și garnitură de fenicul, asta a gătit Laurențiu Zediu în această ediție din sezonul 8 al show-ului culinar, în dorința sa de a-i impresiona pe cei trei jurați.
Laurențiu Zediu a făcut spectacol la emisiunea Chefi la cuțite
„Locuiesc în Polonia. Nu întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, pasiunea asta am descoperit-o în Polonia. M-am angajat în corporație și aveam serile și weekendurile libere am început să gătesc.
A început ca o joacă, eu și fosta mea iubită eram flămânzi, dar voiam să mâncăm ceva bun. Am avut chestia asta în cap, să gătesc, să-mi invit prietenii și să ne bucurăm de viața asta.
Apoi a început să fie din ce în ce mai interesant și uite așa am ajuns să particip la un concurs culinar din Polonia. Am trecut de toate etapele și am câștigat chiar locul doi. Apoi am început să fac tot felul de evenimente, prin care îi învăț pe polonezi să gătească”, a dezvăluit concurentul, în timp ce a gătit cu mult entuziasm rețeta aleasă pentru sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Ajuns în fața celor trei jurați, concurentul a dezvăluit că și-a dat demisia din compania unde lucra și a decis să se ocupe mai mult de pasiunea sa pentru bucătărie! Chiar dacă au fost uimiți de performanțele culinare ale tânărului care a făcut ateliere de gătit, doar gustul farfuriei pregătite a contat la jurizare.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Anghel Adrian i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale: „Am avut 188 de kilograme”... Surpriză la degustare! Ce farfurie a pregătit Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”: „Poți să servești pe Titanic farfuria ...