Antena Căutare

Mişcările din Matrix, specialitatea lui Sorin Bontea pe platourile de la ”Chefi la cuțite!”: ”Cred că așa s-a și filmat”

Când e vorba de mâncat, se mănâncă, de jurizat, se jurizează, iar atunci când sunt în culise, chefii fac tot ceea ce le trece prin minte

Când e vorba de mâncat, se mănâncă, de jurizat, se jurizează, iar atunci când sunt în culise, chefii fac tot ceea ce le trece prin minte.

De-a lungul celor trei sezoane de până acum, cei trei titani ai bucătăriei s-au luptat în diete, cu miza precisă de a mai slăbi câteva kilograme.

Urcat pe un aparat de fitmess, chef Sorin Bontea s-a apucat să imite mişcările din Matrix! Ce a ieșit? Un moment care ne-a făcut pe toți să râdem copios.

Ce ne așteaptă în sezonul al patrulea? Vedem începând din 11 și 12 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Antena 1!

Magie la bancul de lucru! Magicianul Iohannis, invitat special la ”Chefi la cutițe”... Simpaticii matinali de la „Neatza” au făcut show de zile mari la „Chefi la cuțite”! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce gălăgie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x