Antena Căutare

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, apariție seducătoare într-o rochie îndrăzneață. Cum s-a pozat concurenta

Nicoleta Pop este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Recent, aceasta i-a surprins pe fani cu o apariție seducătoare, într-o rochie superbă de culoare roșie.

nicoleta pop la chefi la cuțite sezonul 9 Galerie
Nicoleta Pop este concurentă în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În a treia ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Nicoleta Pop, o concurentă care și-a declarat încă de la început admirația și dorința de-a ajunge în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite” i-a surprins pe fani cu o apariție îndrăzneață, pe Instagram

Am aflat că doamna a fost măritată timp de un an cu un român cu cetățenie suedeză. A divorțat și a decis să plece în Italia, acolo unde locuia și lucra mama ei. A stat acolo patru ani de zile, până în ziua în care s-a îndrăgostit de un argentinian, alături de care a decis să își deschidă o afacere în Bali. Când povestea lor de iubire a ajuns la sfârșit, Nicoleta Pop a aplicat la un job de stewardesă și astfel, din 2007 și până în 2016, aceasta a locuit în Emiratele Arabe Unite, unde a avut șansa de-a lucra pe avioane ale armatei.

„Acolo am lucrat ca stewardesă pentru armată, pentru forțele aeriene ale Emiratelor Arabe Unite (…). Când nu zburam lucram într-o bază militară, aveam program de office, de birou. Aveam angajați și localnici fără experiență și noi, cu toată experiența noastră, susțineam traininguri, scrise și practice (…). Misiunea noastră era să fim o benzinărie în aer, practic furnizam combustibilul pentru avioanele mici de luptă, pentru F16, Mirajuri și altele. Te uiți pe geam și le faci cu mâna. Primul zbor pe care l-am trăit a fost senzație, m-am simțit ca în Top Gun. A fost și periculos, și misiuni militare în zone de război s-au făcut”, a mai dezvăluit femeia, sprea marea surprindere a celor trei chefi.

nicoleta pop gatind la chefi la cutite sezonul 9

Nicoleta Pop face parte din echipa mov din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Dornică să demonstreze că știe să gătească numeroase rețete, nu doar cea de linguini cu creveți și zucchine din audiții, Nicoleta Pop s-a ambiționat și a reușit să treacă fără probleme peste probe. Cătălin Scărlătescu i-a oferit tunica și astfel, concurenta a ajuns în echipa mov din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Dincolo de faptul că este mereu cu zâmbetul pe buze și că se face remarcată imediat, cucerind pe mulți încă de la prima vedere, Nicoleta Pop s-a dovedit a fi un important membru al echipei sale, mai ales în etapa de battle-uri.

Recent, concurenta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care o putem vedea purtând o superbă rochie roșie, cu un umăr gol și despicătură ce îi lasă formele la vedere. Bucurându-se de soare, Nicoleta Pop pare o adevărată zeiță cu trup de invidiat.

„În timp ce așteptam să mă îndrăgostesc de tine/M-am îndrăgostit de mine”, a fost mesajul ce a însoțit poza de sute de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Drama prin care trece Gabriela Porumbel de la „Chefi la cuțite”. Colegii din emisiune au sărit imediat s-o ajute... Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soț. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la 14 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x