Antena Căutare

Pâine și sare pentru cei trei jurați! Un concurent aduce tradițiile românești la "Chefi la cuțite"

În ediția de marți, 20 septembrie, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, cei trei chefi sunt întâmpinați de un concurent cu… pâine și sare.

În ediția de marți, 20 septembrie, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, cei trei chefi sunt întâmpinați de un concurent cu… pâine și sare.

Îmbrăcat în port popular, Matei va aduce tradiția chiar în mijlocul platoului „Chefi la cuțite”: acesta va pregăti pentru jurați o pâine special, cu maia făcută de el, pe care o va frământa și alinta pentru ca pâinica obținută să îi vrăjească pe chefi. Un susținător al tradițiilor românești, concurentul va fi o reală apariție în emisiune, iar platingul său îi va lăsa pe chefi fără cuvinte: pâine și sare, aranjate frumos pe o bucată de lemn. Care va fi verdictul celor trei și reacția în fața concurentului, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Și tot azi, chef Bontea pierde un pariu în fața celorlalți doi colegi și primește și o pedeapsă: să termine tot din prima farfurie sosită la jurizare, indiferent dacă îi place sau nu mâncarea. Pentru că în pauzele de filmare cei trei jurați joacă uneori poker pe pedepse, chef Bontea, cel care pierde, trebuie să execute pedeapsa primită de la chef Dumitrescu și chef Scărlătescu. Așa se face că Sorin Bontea se va lupta, la propriu, cu o farfurie plină cu quinoa, un aliment care nu îi este deloc pe plac și pe care se va chinui să îl înfulece chiar și în pauză, pentru a-și ține cuvântul dat.

„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public Aproape două milioane de români au urmărit emi... Adelina Pestrițu, apariție de senzație! Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut în ce ipostază fierbinte s-a pozat ved...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x