Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Stelian Nistor, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, duelul s-a terminat tot cu o dublă eliminare, astfel că Adriana Stănescu și Stelian Nistor au părăsit competiția. La scurt timp după verdict, concurentul din echipa gri a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram.

colaj foto cu stelian nistor la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Adriana Stănescu și Stelian Nistor au obținut fiecare câte 8 puncte după proba de duel și acest lucru le-a adus eliminarea de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. La scurt timp după ce a părăsit competiția, concurentul din echipa gri a lui Florin Dumitrescu a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Stelian Nistor, la scurt timp după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Ce a dezvăluit

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Stelian Nistor și Adriana Stănescu au obținut cele mai mici note și asta a dus la eliminarea lor din competiție.

„N-am plecat cu 3 sau 4, am plecat cu 8. Am plecat cu capul sus, zic că mi-am făcut treaba bine aici, că am reușit cât de cât să mă integrez. Sunt fericit că am ajuns până aici, nu ajunge oricine. Asta e!”, a declarat Stelian Nistor la testimonial, după ce a fost eliminat.

Citește și: Ce mesaj a transmis Mariana Zinner, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu

Ulterior, după ce a părăsit Chefi la cuțite sezonul 11, Stelian Nistor i-a surprins pe fani cu un alt mesaj, publicat pe contul său de Instagram.

„😍😘Va mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje primite... Și pentru atenție și apreciere... Parcursul meu în acest show Chefi la cutite s-a oprit aici,a fost o experienta unica și foarte solicitanta. Mulțumesc vreau sa va împărtășesc bucuria și fericirea mea de acum înainte! 🙏🙏🙏👍💪💪”, a fost mesajul pe care l-a publicat Stelian Nistor din echipa gri a lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”

Așa cum era de așteptat, mesajele și reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Felicitări pentru parcurs și mult succes mai departe 👏👍”, „Felicitări , chef Stelian !!! 👏👏👏”, „Felicitări”, iată doar o parte din mesajele de felicitare primite de fostul concurent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Mariana Zinner, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu... Emisiunea Chefi la cuțite, urmărită aseară de peste 2 milioane de telespectatori. Stelian Nistor și Adriana Stănescu, el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x