Antena Căutare

S-a aflat! Când are loc MAREA FINALĂ a emisiunii „Chefi la cuțite”

Recent, Chef Florin Dumitrescu a făcut dezvăluirea momentului pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”!

Recent, Chef Florin Dumitrescu a făcut dezvăluirea momentului pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”!

După numeroase bătălii culinare în care concurenții au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită să câștige, cel mai așteptat moment al competiției se apropie cu pași repezi!

Finala emisiunii „Chefii la cuțite” este la o săptămână distanță! Premiul de 30.000 de euro va merge la cel mai talentat și priceput bucătar, iar emoțiile sunt uriașe!

Semifinala, difuzată luni, 25 iunie, de la 20:00 pe Antena 1, va fi o luptă la foc continuu, la finalul căreia doar cei mai buni vor continua cu zâmbetul pe buze.

S-a aflat! Când are loc MAREA FINALĂ a emisiunii „Chefi la cuțite”

Numele semifinaliștilor din sezonul de poveste „Chefi la cuțite” a fost dezvăluit marți seară, iar nouă bucătari s-au calificat în cursa către marele premiu de 30.000 de Euro. Săptămâna viitoare, cei care au convins că pot condimenta competiția cu talentul lor culinar, vor avea o ultimă șansă de a demonstra că merită să ocupe unul din cele trei locuri finale.

Dacă chef Scărlătescu va lupta în semifinală cu o echipă numeroasă de patru bucătari, iar chef Bontea va avea alături trei oameni talentați, chef Dumitrescu este în minoritate, cu doar doi ștrumfi jedi rămași la bancurile de lucru. Cu toate acestea, fiecare concurent crede în șansa lui din competiție și își conturează deja planuri legate de marea finală, ce va fi difuzată marți, 26 iunie, de la 20:00 pe Antena 1.

Ce a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook?

„În sfârșit! S-au terminat cele mai nasoale battle-uri pentru mine din cinci sezoane! Am avut o singură victorie în opt battle-uri, am rămas în doi oameni! Doamne, ce emoții! Câte emoții! #chefilacutite #strumfiijedi #singuriimpotrivatuturor #haidetipeei #maieputin”

S-a aflat ADEVĂRUL! Un concurent din echipa galbenă spune TOTUL despre Scărlătescu! „Este un nebun...”... Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate categoriile de public! Numele semifinaliștilor a fost dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x