Antena Căutare

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot!

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, maestru coregraf, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot, căci a gătit „ca la carte” și ca în sat pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! 

S-au născut șopârlițenii cu darul de a face bucate alese! Daaaa! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, maestru coregraf, JOS PĂLĂRIA cu mărgele cu tot, căci a gătit „ca la carte” și ca în sat pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu!

Domnu’ primar din Șopârlița, Cristinel Neagu, a fost votat și de chefi!

A venit în concurs alături de Tușa Didina, „bucătăreasa comunei”, și însuși primarul comunei Șopârlița, și a demonstrat că știe a găti precum și a juca! George Ghiță a lu’ Porumbelu’, îmbrăcat în costum popular, a fost o prezență greu de uitat în platoul „Chefilor la cuțite”.

Și ce bucate cum numai la Șopârlița găsești, a gătit! Vrem să venim și noi la spectacolele tale, dar și la masa ta, George Ghiță a lu’ Porumbelu’!

Ne primești? Să trăiești!

Tușa Didina, cea mai amuzantă bucătăreasă. Are mâini dibace, dar e bună și de gură și iute de picior!... Un italiano vero! A lăsat Sicilia de dragul unei româncuțe! Salvo Lo Castro a gătit celor trei chefi așa cum a făcut-o p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x