Antena Căutare

Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

Antonia Boantă, sora celebrului coregraf și dansator Bogdan Boantă, a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-I surprinde pe jurați cu o rețetă de senzație!

Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat Galerie
Antonia, sora lui Bogdan Boantă, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Susținută de celebrul său frate, Bogdan Boantă, actrița în vârstă de 26 de ani a dezvăluit la emisiunea „Chefi la cuțite” că are o imensă pasiune pentru gătit și acesta este și motivul pentru care a decis să participe la show.

„Pentru mine chef Scărlătescu e ce trebuie, cum să zic. E frumos, e singur! Ce să mai, la el în echipă trebuie să fii, că altă șansă n-ai. Eu am venit aici să mă distrez, să cunosc chefii, am venit să arăt ce pot să fac, poate o să le placă, poate nu. Dar eu gătesc trăsnet, maică, îți vine să-ți bați copiii”, a dezvăluit Antonia, fericită că are șansa de-a participa în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Antonia, sora lui Bogdan Boantă, a făcut senzație la Chefi la cuțite

Cu o super rețetă de ciorbă cu varză murată și afumătură, concurenta a povestit că pasiunea pentru gătit și-a descoperit-o încă din copilărie și la 14 ani deja era expertă și îi făcea mamei sale numeroase surprize!

citește și: Cătălin Scărlătescu, acuzații neașteptate în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Sorin Bontea

„Gătesc mai bine decât mama. Eu și Bogdan ne iubim atât de mult încât noi nici nu ne spunem că ne iubim, e foarte ciudat. Mă uit la el și știe. Pentru mine Bogdan e tot, fiind sora mai mică eu mereu am fost pentru el o responsabilitate. El niciodată nu se gândește la el, el mereu are grijă să am eu tot. La câte a făcut pentru mine, nici dacă m-aș naște în două vieți nu aș putea să îl răsplătesc”, a mărturisit Antonia Boantă, emoționată până la lacrimi.

Plină de încredere, tânăra a așteptat și a urmărit cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Odată ajunsă în fața celor trei jurați, concurenta s-a prezentat și a dezvăluit mai multe detalii despre cariera sa, dar și despre celebrul său frate, Bogdan Boantă.

citește și: Are patru ani și a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Anastasia l-a „taxat” de bani pe Cătălin Scărlătescu

„Eu sper din suflet că v-a plăcut și dacă nu îmi dați cuțitul e pierderea voastră”, a glumit concurenta, optimistă, cu zâmbetul pe buze și o energie debordantă!

După ce au ținut-o în tensiune, cei trei jurați i-au făcut o surpriză uriașă: trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ciprian Ciobanu a revenit la „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu i-a explicat ce sunt reptilienii... „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Ce se întâmplă în ediția următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x