Antena Căutare

Ștefan Borleanu, mesaj tranșant după Finala Chefi la cuțite: „Îmi pare rau să vă contrazic”. Ce a transmis „cuțitul de aur”

Deși s-a remarcat cu preparate fabuloase de-a lungul sezonului 9 de Chefi la cuțite, Ștefan Borleanu nu a intrat în Finală. Unul dintre „cuțitele de aur” ale sezonului care tocmai s-a închiat a transmis un mesaj după Marea Finală.

Ștefan Borleanu, purtând uniforma echipei albastre, la Chefi la cuțite Galerie
Ștefan Borleanu a transmis un mesaj despre Finala Chefi la cuțite 2021 | Antena 1

Ștefan Borleanu a avut așteptări mai mari și credea că se va număra printre finaliștii sezonului 9 de Chefi la cuțite. Totuși, la probele din semifinală Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru au obținut punctaje mai mari.

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9, iar chefii au spus că toți concurenții au ce învăța de la tânăra de 24 de ani. Totuși, Ștefan Borleanu are o altă părere în ceea ce privește gastronomia și a ținut să transmită un mesaj prin care să-și exprime diferența de viziune.

Dacă Narcisa Birjaru a impresionat cu gustul pe care i l-a dat mâncării și mai ales tocănițelor, ștefan Borleanu a precizat că el consideră că bucătăria secolului 21 ar trebui să fie mai evoluată.

Ce mesaj a transmis Ștefan Borleanu, după Finala Chefi la cuțite

„Îmi pare rau să vă contrazic, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu”, a precizat Ștefan Borleanu.

Cătălin Scărlătescu a concluzionat că acest sezon a fost câștigat de „gustul poporului”. Ștefan Borleanu preferă mai degrabă intervenția tehnologiei în bucătărie.

Citește și: Chefi la cuțite, finala 2021. Tensiuni între Bontea și Dumitrescu înaintea de marea finală din cauza lui Ștefan Borleanu

„Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste.
Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decat o tocăniță, suntem in 2021 și trebuie sp evoluăm, să ne ajutăm de tehnologie”, aspus Ștefan Borleanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cât a luat Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, la Bacalaureat. Ce a spus concurentul de la Chefi la cuțite

Ștefan Borleanu a precizat că se bucură că a creat unul dintre meniurile de finală, chiar dacă nu pentru el, ci pentru Elena Matei. Deși Elena voia să-l aleagă pe Ștefan în echipa ei de finală, Cătălin Amarandei i-a luat-o înainte, iar Ștefan a gătit pentru colegul său de echipă.

Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari Elena Matei, te-ai descurcat bine!

Citește și: Ștefan Borleanu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluiri neașteptate despre Elena Matei. Fanii au fost surprinși

Totuși, Ștefan Borleanu a evidențiat faptul că cel mai mare câștig al participării sale la competiție este faptul că a legat prietenii frumoase:

„Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăt! Felicitări Cătălin Amarandei, Alexandru Bădițoaia, Florin Revesz, Rikito Watanabe, Valentina Ioniță, Keed”, a scris Ștefan Borleanu pe contul său de Instagram.

Finaliștii Chefi la cuțite sezonul 9 au livrat telespectatorilor meniurile din finală... Ce detaliu neașteptat a dezvăluit Keed după finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x