Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2021. Ce echipe și-au ales Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru

Finala emisiunii Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, a început cu momentul în care Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru s-au întâlnit în bucătărie cu ceilalți concurenți pentru a-și forma fiecare o echipă alături de care să lupte pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9, in finala Galerie
Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru și-au ales echipele din finala Chefi la cuțite 2021 | Antena 1

Ediția 49 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a debutat în forță, cu un moment extrem de important pentru cei trei finaliști. Fiecare din ei speră să devină câștigătorul Chefi la cuțite 2021 și să primească premiul în valoare de 30.000 de euro.

Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru au ales cine sunt concurenții alături de care vor găti pentru ultima oară, în speranța că vor câștiga marele trofeu.

Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru și-au ales echipele din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Încă de când s-au aflat care sunt cei trei concurenți care au ajuns în finala Chefi la cuțite 2021, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa albastră, a fost subiectul unor discuții aprinse între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Liderul echipei verzi a încercat să-l convingă să o ajute pe Elena Matei să devină câștigătoare în finala Chefi la cuțite 2021, lucru ce l-a dezamăgit pe Florin Dumitrescu. Apoi, concurentul a surprins cu dezvăluirile sale.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto”, a fost declarația ce le-a rănit pe Narcisa Birjaru și Elena Matei, cuțitul de aur care nu a prins un loc în finala Chefi la cuțite.

Acum, când Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru ​au fost nevoiți să își aleagă echipele din finala Chefi la cuțite 2021, Ștefan Borleanu a ajuns să își ajute, până la urmă, colegul de echipă.

Elena Matei i-a ales în echipa sa pe: Florin Revesz, Cristina Mălai, Rikito Watanabe, Paul Vasile, Matias, Ciprian Antone și pe Radu Micu.

Cătălin Amarandei a decis să lupte în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, alături de: Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și pe Luca Pintea.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

La final, echipa Narcisei Birjaru a fost formată din: Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Povestea emoționantă de viață a Elenei Matei, finalista de la Chefi la cuțite: „E o durere pe care nu mi-am vindecat-o”... Finala Chefi la cuțite 2021. Elena Matei a avut probleme în finală. Ce au dezvăluit colegii de echipă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x