Antena Căutare

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Cine a gătit cel mai bine la proba pentru amuleta 13

A venit și momentul ca chef Marian Cernat să deguste din cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în lupta pentru amuletă!

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Cine a gătit cel mai bine la proba pentru amuleta 13
Chef Marian Cernat la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, chefii au gătit tapas de lux! Cătălin Scărlătescu, lider la amulete, a ales să facă tataki, camembert prăjit cu miere, ficat de gâscă, mini burger, curmală cu brânză și bacon, crevete cu chorizo și numeroase alte delicii, în total vreo șapte minunății culinare.

Chef Marian Cernat a degustat preparatele de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea a făcut cinci tapasuri, conținând salată de caracatiță, ou umplut, chili con carne, salată thai și saganaki, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit ou carbonara, tartar de vită, doradă cu aioli, creveți și tataki.

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

„Oricum e dificil fiindcă știu că unul o să fie fericit și doi nu o să fie fericiți. Nu mă interesează a cui e farfuria, mă interesează doar ce e în farfurie și gustul”, a dezvăluit chef Marian Cernat.

citește și: Veste neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 13 dată de Chef Marian Cernat

Ce părere a avut invitatul special din ediția 13, la degustarea probei pentru amuletă?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefii i-au demonstrat lui Ionuț Căleican ce matematică există în bucătărie... Sorin Bontea și-a pus ochelari la „Chefi la cuțite”! Ce a văzut în farfurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x