Antena Căutare

Surpriză în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru a șaptea amuletă

Pentru a putea câștiga cea de-a șaptea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ales niște rețete surprinzătoare, cu care și-au uimit fanii.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

în ediția 7 din sezonul 8Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe cei trei jurați care este tema de azi, dar și cine va face jurizarea și va decide la cine merge amuleta.

De data aceasta, Simona Pope va degusta atent preparatele gătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, iar aceștia vor pregăti o farfurie care să aibă legătură cu tema impusă: fluide!

Poate că sună extrem de simplu de pregătit, dar pentru a câștiga o amuletă prețioasă este nevoie un preparat cu adevărat gustos.

Surpriză în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru a șaptea amuletă

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” a ales să pregătească o delicioasă ciorbă de pește după o rețetă din Delta Dunării, în timp ce Sorin Bontea a optat pentru o supă cu taieței în stil japonez, cu pește, legume, ciuperci, porumb și multe alte ingrediente delicioase.

Florin Dumitrescu, în schimb, a renunțat la scoicile Saint Jacques și la foie gras și a ales ceva simplu, gustos și cu iz românesc: gulaș!

La finalul probei, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 au degustat preparatele obținute și au subliniat ce plusuri și minusuri au farfuriile care intră în lupta pentru amuleta cu numărul 7.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

David Balamiță muncește de la 12 ani în bucătărie! La 17 ani vrea să câștige „Chefi la cuțite”... David Balamiță e la 17 ani campion internațional la gătit! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x