Antena Căutare

Țuică de 20 de ani, poveste emoționantă și un destin uimitor! Angelica Djurj a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Angelica Djurj a pregătit o super rețetă de lasagna în ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” și apoi a așteptat cu multe emoții verdictul juraților!

Țuică de 20 de ani, poveste emoționantă și un destin uimitor! Angelica Djurj a făcut senzație la „Chefi la cuțite” Galerie
Angelica Djurj a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În timp ce a pregătit o rețetă delicioasă de lasagna, Angelica Djurj a dezvăluit că emisiunea „Chefi la cuțite” i-a schimbat viața. Nu a avut curaj să se înscrie singură în competiție, desi a fost adesea încurajată de familie și cei dragi.

Angelica Djurj a făcut senzație la Chefi la cuțite

„E o mâncare reinterpretată, din Germania. Totul e făcut aici, și mâncare și pâinica. Am avut emoții, e prima data când gătesc în fața camerelor (…). Am plecat în Germania și într-o zi am decis să intru în restaurant și să întreb dacă pot să mă angajez. Cheful a fost impresionat, după ce am dat o probă, gătind o prăjitură. Așa am rămas să lucrez la restaurantul acela trei ani și jumătate”, a dezvăluit concurenta.

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

Apoi, ea și familia au decis ca, după ce au stat 18 ani în Italia și au locuit în Germania, să vină acasă în România.

„Eu am făcut rețeta asta pentru că era preferata mamei mele. Era totul pentru mine, s-a stins acum doi ani de zile. Mi-a spus că trebuie să mă duc la Chefi la cuțite cu această rețetă. Și țuica e făcută de ea, are 20 de ani”, a mai adăugat Angelica Djurj, care a explicat că știe că preparatul său nu se ridică neapărat la înălțimea așteptărilor celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

citește și: Alberto Chelu a primit cuțitul de aur la „Chefi la cuțite”! El e primul concurent din echipa lui Florin Dumitrescu

Totuși, surpriza a fost uriașă atunci când a aflat verdictul: cu trei cuțite, doamna din Borșa a primit cuțitul pentru a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

„Emisiunea Chefi la cuțite mi-a schimbat viața”. Angelica Djurj a făcut dezvăluiri neașteptate... Robert Candoi s-a întors pentru a opta oară la „Chefi la cuțite”! Ce verdict i-au dat jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x