Antena Căutare

Vlad Maria i-a uluit pe chefi cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”: „A avut misiuni în Irak și Afganistan”

Vlad Maria a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” și a făcut senzație cu o delicioasă ciorbă de leurdă, dar și cu poveștile sale de viață!

Vlad Maria i-a uluit pe chefi cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”: „A avut misiuni în Irak și Afganistan” Galerie
Vlad Maria a făcut senzație la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vlad Maria din Săliștea de Sus, județul Maramureș, a pregătit o delicioasă ciorbă de leurdă. Banda a mers și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au gustat cu multă atenție preparatul. Doar unul dintre ei a ghicit că ingredientul surpriză din preparat este leurda.

citește și: Vlad Maria a dezvăluit la „Chefi la cuțite” cum se face ciorba de leurdă, dar și cum arată o zi din viața unui maramureșean

Odată ajunsă în fața celor trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”, concurenta a dezvăluit că are doi copii! Unul dintre ei a ales să se stabilească în Marea Britanie, celălalt este militar de profesie și a avut misiuni periculoase în Irak și Afganistan!

Plină de emoții, mama din Săliștea de Sus a povestit cum vorbea cu fiul său la telefon, având doar zece minute la dispoziție, totul în timp ce auzea pe fundal explozii!

citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”

Iar poveștile interesante nu s-au oprit aici, iar Vlad Maria a reușit să-i impresioneze pe chefi. La final, aceasta a aflat și verdictul pentru rețeta sa de ciorbă de leurdă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Vlad Maria a dezvăluit la „Chefi la cuțite” cum se face ciorba de leurdă, dar și cum arată o zi din viața unui maramureș... Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x