Căutare Live

Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Sore Mihalache, concurenta de la Dancing on Ice. Erin seamănă leit cu mama ei

Sore Mihalache este una dintre cele mai iubite și talentate ariste din România, iar cei care o îndrăgesc vor avea ocazia să o vadă în postura de concurentă la show-ul Dancing on Ice.

Sore Mihalache este una dintre cele mai iubite și talentate ariste din România, iar cei care o îndrăgesc vor avea ocazia să o vadă în postura de concurentă la show-ul Dancing on Ice.

Antena 1/Instagram

Sore Mihalache, frumoasa cântăreață care a devenit cunoscută în trupa LaLa Band, va fi în curând concurentă la show-ul pe gheață numit Dancing on Ice – Vis în Doi, care va debuta în curând la Antena 1.

Celebra blondină se bucură de un succes răsunător pe plan muzical și de ceva timp și-a deschis și propria ei afacere. Sore deține un brand de haine. Pe lângă toate aceste activități care îi umplu programul, Sore este mama cu normă întreagă, având o fetiță simpatică pe nume Erin.

Cât a crescut și cum arată acum Erin, fetița lui Sore

Micuța blondină, care îi seamănă leit lui Sore, a crescut foarte mult și ușor ușor se transformă într-o adevărată domnișoară. Erin este deja școlăriță dat fiind faptul că a început clasa 0 în toamna anului 2021.

Citește și: Ce notă a luat Sore la BAC. Vedeta a răspuns curiozității fanilor: „Am avut coșmaruri”

Erin are acum 6 ani și este la fel de cochetă ca mama ei, dorindu-și mereu să fie în pas cu moda. Sore postează adesea fotografii cu micuța ei pe contul ei de Instagram, iar fanii sunt extrem de încântați să le vadă împreună.

Când vine vorba de viața ei privată, Sore decide să își țină partenerul departe de ochii presei. Ea și Mircea Julean formează un cuplu din 2014, dar se pare că cei doi nu se grăbesc să facă pasul cel mare, deși sunt un cuplu fericit, potrivit Cancan. Sore și Mircea Julean, celebrul avocat, sunt logodiți de mai mult timp, dar artista spune că nu se vede încă îmbrăcată în rochie de mireasă.

Sore, concurentă la Dancing on Ice

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

Citește și: Sore, amintire cu Antonia din 2014. Cum arătau cele două artiste

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și care vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru un spectacol unic.

Pentru Sore, acest proiect este un vis împlinit: ”Abia așteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheață. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta primit să învăț să fac prize spectaculoase, piruiete și să valsez elegant. Totul pe patine”.

Cine participă la Dancing on Ice: Vis în doi. Show-ul la care vedetele vor concura pe gheață începe în curând, la Antena... Cine e Jean Gavril, noul concurent de la Dancing on Ice. Artistul cu o carieră muzicală de succes...
Ultimele știri
x