Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Iulia Albu, în lacrimi la antrenamente. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Sunt ok”

Iulia Albu a întâmpinat dificultăți la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi. Presiunea, tensiunile și accidentările și-au pus amprenta asupra vedetei, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi.

Colaj cu Iulia Albu și Marian Prisacaru Galerie
Iulia Albu a întâmpinat dificultăți la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Iulia Albu și Marian Prisacaru au muncit foarte mult pentru a impresiona jurații de la Dancing on Ice - Vis în doi cu dansul lor pe gheață. Cei doi au venit la antrenamente hotărâți să învețe fiecare mișcare, însă incidentele nu au întârziat să apară.

De-a lungul celor trei ediții ale show-ului, vedeta și colegul său și-au arucat replici neașteptate, însă acest lucru nu i-a făcut să renunțe la competiție. La ultimul lor antrenament, Iulia Albu și Marian Prisacaru au întâmpinat câteva dificultăți.

Care este motivul pentru care Iulia Albu a „vărsat” câteva lacrimi la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi

Camerele de filmat au surprins-o pe Iulia Albu într-o ipostază surprinzătoare la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi. Vedeta nu s-a simțit tocmai bine la repetiții, iar tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra ei.

Superba șatenă a avut parte și de un mic incident. În timp ce încerca să facă o mișcare dificilă, Iulia Albu s-a lovit la spate, lucru care a făcut-o să lăcrimeze de durere. Reacția s-a i-a îngrijorat pe ceilați, însă a ținut neapărat să le spună că se simte bine.

Citește și: Iulia Albu, mesaj neașteptat la scurt timp de la eliminarea din competiție: „Depinde doar de tine”

Sunt bine, sunt bine! Nu ă faceți griji”, a spus ea, cu lacrimi pe față.

În ciuda celor întâmplate la antrenamente, Iulia Albu și Marian Prisacaru s-au descurcat de minune în cea de-a treia ediție a show-ului de dans pe gheață. Cei doi au reușit să surprinsă publicul și jurații cu coregrafia spectaculoasă.

Momentul celor doi a fost plin de energie, însă acest lucru nu i-a ajutat să meargă în etapa următoare. În urma duelului cu Ruby și Zsolt Kerekes, jurații au decis ca Iulia Albu și Marian Prisacaru să părăsească competiția.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie. Iulia Albu și partenerul ei de emisiune, Marian Prisacaru, au avut parte de neînțelegeri

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Iulia Albu, mesaj neașteptat la scurt timp de la eliminarea din competiție: „Depinde doar de tine”... Seara stilurilor de dans pe patinoarul Dancing on Ice – Vis în doi, sâmbătă, de la 20:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x