Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. La ce accesoriu inedit a apelat Irina Fodor. Cu ce și-a asortat ținuta elegantă

Telespectatorii au avut parte de o priveliște de neuitat după ce Irina Fodor și-a făcut apariția în cea de-a șasea ediție din Dancing on Ice - Vis în doi. Prezentatoarea TV a impresionat cu frumusețea sa, dar și cu ținuta spectaculoasă alături de un accesoriu neobișnuit.

Colaj cu Irina Fodor și Ștefan Bănică la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Telespectatorii au avut parte de o priveliște de neuitat după ce Irina Fodor și-a făcut apariția în cea de-a șasea ediție din Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Ștefan Bănică și Irina Fodor au dat din nou startul celei mai noi ediții din Dancing on Ice - Vis în doi. Cei doi prezentatori ai show-ului au prezentat echipele rămase în competiție și jurații, însă ținuta soției lui Răzvan Fodor a acaparat toată atenția telespectatorilor.

Ca de fiecare dată, vedeta a lăsat fără suflare publicul de acasă cu o apariție de-a dreptul memorabilă. Prezentatoarea TV a îmbărcat o cămașă albă și o fustă neagră din paiete ce i-au lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Irina Fodor, rochie de poveste. Cum arată ținuta lungă în spate, iar scurtă în față

Deși este o persoană discretă și nu preferă să fie în centrul atenție, Irina Fodor nu se mai sfiește să poarte piese vestimentare ce îi pun într-o lumină bună formele provocatoare pe care le are la 33 de ani.

Irina Fodor a apelat la un accesoriu inedit

Prezentatoarea de la Dancing on ice - Vis în doi a cucerit simpatia publicului cu felul său carismatic și aspectul fizic. Un lucru este evident, aceasta este posesoara unui trup perfect și a celor mai superbe trăsături ale feței.

În cea de-a șasea ediție a show-ului de dans pe gheață, Irina Fodor s-a decis să poarte o ținută care i se potrivește de minune. Cămașa albă și fusta neagră din paiete au întors toate privirile oamenilor din fața micilor ecrane, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi, 26 martie 2022. Irina Fodor, rochia care o face să arate ca o zeiță grecească. Cât de frumoasă este

Pentru a completa outfit-ul din această seară, vedeta a optat pentru un machiaj discret, o pereche de pantofi eleganți și o coafură spectaculoasă. De asemenea, accesoriul din păr a captat atenția tuturor. Se pare că vedeta a decis să folosească un detaliu la care foarte puține femei ar apela.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Andreea Bălan, moment special pe patinoarul Dancing on Ice- Vis în doi... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au făcut show pe gheață în această ediție. Reacția ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x