Antena Căutare

Iulia Albu și Marian au părăsit seara trecută competiția Dancing on Ice – Vis în doi

Filmele celebre au inspirat coregrafiile echipelor în cea de-a treia ediție Dancing on Ice – Vis în doi. Iulia Albu și Marian au părăsit competiția în urma duelului cu perechea formată din Ruby și Zsolt.

Iulia Albu și Marian au părăsit seara trecută competiția Dancing on Ice – Vis în doi Galerie
Iulia Albu și Marian au părăsit seara trecută competiția Dancing on Ice – Vis în doi | Antena 1/Dancing on Ice - Vis în doi

Coregrafiile inspirate de filmele „James Bond”, „Dirty Dancing”, „Legally blonde”(Blonda de la drept), familia Adams, „Singing in the rain”(Cântând în ploaie), „Pirații din Caraibe”, „Cruela” și „Ghost” (Fantoma mea iubită) au transpus perechile Dancing on Ice – Vis în doi în cele mai îndragite caractere ale cinematografiei.

Ruby și Zsolt, dar și Iulia Albu și Marian s-au duelat pentru a rămâne în competiție. Cât de bine s-au descurcat

Nicolai Tand și Daniela, Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, Iulia Albu și Marian, dar și Sore și Grațiano au făcut spectacol live pe patinoarul emisiunii în speranța de a impresiona juriul și publicul și de a merge mai departe în competiție.

Perechile Iuliei Albu – Marian și Ruby – Zsolt, ultimele două echipe din clasamentul întocmit la sfârșitul serii, au intrat la duel fiind nevoiți astfel să mai susțină un dans. Echipa formată din Iulia Albu și Marian a părăsit competiția, susținând seara trecută ultimul moment pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi.

„Vreau să mulțumesc juriului și echipei Dancing on Ice România pentru toate lecțiile pe care le-am învățat de când suntem aici și suntem foarte bucuroși că am făcut parte din acest proiect”, a declarat Iulia Albu.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Cum arată clasamentul show-ului în cea de-a treia ediție

„A fost o experiență frumoasă să patinezi, să fii în direct și să te simți bine pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi”, a adăugat Marian.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Nicolai Tand și Daniela Niță au dansat superb pe gheață, iar jurații au fost uimiți

Astfel, din cele nouă echipe de la începutul competiției au rămas șapte care vor începe pregătirea pentru următoarea ediție tematică. Sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1, ritmurile latino, disco, funk și multe altele vor răsuna în difuzoarele Dancing on Ice – Vis pentru că dansurile ediției patru vor fi inspirate din diferite stiluri de dans.

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Ce echipă a părăsit competiția. Duelurile senzaționale pe care le-au avut d... Mesajul lui Sore după ce a căzut pe gheață la Dancing on Ice - Vis în doi. Ce a transmis artista fanilor săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x