Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Nicolai Tand și Daniela Niță au dansat superb pe gheață, iar jurații au fost uimiți

Nicolai Tand și Daniela Niță au pus în scenă un dans inedit cu referință la un film celebru. Iată ce le-au jurații celor doi:

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Nicolai Tand și Daniela Niță au dansat superb pe gheață, iar jurații au fost uimiți Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Nicolai Tand și Daniela Niță au dansat superb pe gheață, iar jurații au fost uimiți | Antena 1

Nicolai Tand și Daniela Niță au umit pe toată lumea care a privit show-ul Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să intre în posesia marelui premiu pus în joc și au dat tot ce au avut mai bun pe gheață.

Nicolai Tand și Daniela Niță, momentul deosebit de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 19 martie 2022

Nicolai Tand și Daniela Niță s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Mama și-a dedicat toată viața mie. Practic eu am fost tot universul ei. După ce a împlinit băiețelul meu 1 ani, am hotărât să ne mutăm în Franța. A fost greu când a apărut și fetița mea. Cât de frumos e pe gheață. Vreau să-mi cresc copiii aici și vreau să-l învăț pe Louis patinaj”, spune Daniela Niță.

„Am încredere în noi. Nicolai când se enervează e alt om”, au spus cei doi la repetiție.

Jurizare Nicolai Tand și Daniela Niță la Dancing on ice - Vis în doi, 19 martie 2022

„Tand, ai toate calitățile de patinator. Daniela tu ai experiență, poți să-l ridici, să-l ajuți. Ești foarte focusată pe ce urmează”, spune Elwira Petre care le-a oferit nota 6.

„Eu am văzut o echipă cu o prestație bună în această seară, dai foarte bne pe gheață. Partenera ta este foarte frumoasă. Am văzut întoarceri”, spune Simona Pungă care le-a oferit nota 7.

„Tema James Bond e plină de rafinament, el transmite foarte multă siguranță. Nu te-a prins. Ai încercat, Daniela ți-a ieșit mai bine, dar e un dans în doi”, spune Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 5.

„Eu cred că Nicolai are o eleganță dar care nu e pusă în valoare de coregrafie. Trebuie să ai grijă la brațe”, spune Mihai Petre care le-a oferit nota 5.

Echipele dansează pe tematica filmelor celebre din cinematografia internațională

Filmul „James Bond” va fi reinterpretat pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi de Nicolai Tand și Daniela, în timp ce dansul senzual din filmul „Dirty Dancing” va fi adaptat patinelor lui Jean Gavril și ale Anei. Carmen Grebenișan și partenerul său, Lilian, vor avea o coregrafie inspirată de filmul „Legally blonde”(Blonda de la drept), Oase și Andreea vor readuce la viață familia Adams, Ruby și Zsolt vor dansa pe muzica filmului „Singing in the rain”(Cântând în ploaie).

Perechea Cosmin Natanticu și Maria vor fi pirați pentru o ediție, dând viață personajelor filmului „Pirații din Caraibe”, „Cruela” vine să facă show pe gheță cu ajutorul Iuliei Albu și a lui Marian, iar cea mai emoționantă poveste de dragoste, Ghost (Fantoma mea iubită) va fi dansată pe gheață de Sore și Grațiano, live.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Oase și Andreea Ureche au impresionat jurații cu mișcările de pe gheață. Ce... Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Cum arată clasamentul show-ului în cea de-a treia ediție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Sambata, 23.04.2022, 23:44
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Miercuri, 27.04.2022, 17:08
Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Sore a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon al show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, de pe 23 aprilie 2022. Iată ce a publicat artista pe contul de Instagram.

Luni, 25.04.2022, 11:59
Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Seara trecută, Jean Gavril și Ana au plecat acasă cu premiul de 50.000 de Euro și trofeul câștigător al primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

Duminica, 24.04.2022, 13:24
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

Duminica, 24.04.2022, 10:20
Ultimele știri
x