Antena Căutare

De ce există niște bucle metalice la cărucioarele de cumpărături din supermarketuri! La ce folosesc acestea, de fapt

Multe dintre cărucioarele din supermarketuri au o serie de tije metalice arcuite sub forma unor bucle, aflate în special în zona mânerului. La ce folosesc acestea, de fapt?

imagine cu un carucior de cumparaturi Galerie
Puține persoane știu la ce folosesc aceste bucle de la căruciorul de cumpărături, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Cu siguranță ai observat, atunci când ai mers la cumpărături într-un supermarket, faptul că orice cărucior are și o zonă în care poți așeza copilul sau poți pune obiectele pe care nu vrei să le lași împreună cu celelalte lucruri cumpărate.

În apropierea acestui suport se află și niște tije metalice arcuite sub forma unor bucle. La ce folosesc acestea, de fapt? Puțini sunt cei care le știu adevăratul lor.

De ce cărucioarele de cumpărături din supermarket au niște bucle metalice și la ce folosesc

Puține sunt persoanele care nu au folosit vreodată un cărucior de supermarket pentru a face cumpărături. Totuși, și mai puține sunt persoanele care știu la ce folosesc buclele aflate paralel cu mânerul, de fapt.

Citește și: De ce nu sunt ferestre în supermarket. Motivele pentru care comercianții preferă lumina artificială

Un bărbat pasionat de știință și cunoaștere a realizat un clip video prin care a explicat tuturor ce rol au aceste tije metalice și filmarea a devenit imediat virală. Acesta a arătat că rolul acelor bucle de la căruciorul de cumpărături din supermarket este acela de-a permite clienților să agațe pungile fie după ce au plătit produsele și se îndreaptă către ieșire, fie pentru a ține separat anumite obiecte de altele, în timpul cumpărăturilor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De exemplu, aceste tije metalice în formă de buclă pot fi folosite pentru a agăța punga cu ouă, pentru a preveni spargerea lor atunci când punem alte alimente în coș. Poți, de asemenea, să agăți plasele cu portocale sau umerașele cu haine.

Citește și: De ce portocalele sunt ambalate mereu în plase de culoare roșie! Explicația pe care trebuie neapărat s-o afli

Cărucioarele de cumpărături de la supermarket prezintă aceste „cârlige” fie în zona unde se află suportul de copii, fie pe lateral. Totuși, indiferent de modelul coșului, rolul acestora rămâne același.

Citește și: De ce sunt mereu pulverizate cu apă legumele și fructele din magazine. Puțini pot intui motivul real

Așadar, data viitoare când mergi la cumpărături în supermarket și vrei să te organizezi mai bine, nu uita să ții cont și de aceste bucle de la căruciorul de cumpărături, arată cei de la lifesavvy,com.

Pe pagina sa de TikTok, bărbatul explică nu doar la ce folosesc tot felul de lucruri, ci și dezvăluie tot felul de curiozități despre corpul uman, despre obiectele pe care le folosim des sau tot felul de trucuri menite să facă viața mai ușoară.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x