Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

Sonia trebuie să aleagă între copilul ei și fericire. Cu lacrimi de disperare în ochi, îi dă răspunsul lui Adrian

Fructul oprit. Sezon 2. Episod 15. Sonia este pusă în fața unei alegeri dificile. Dacă acceptă să se căsătorească religios cu Adrian, își va păstra fiul, dar va fi condamnată la suferință. Dacă îl refuză, își va putea construi o viață alături de Alex, dar va putea accepta că și-a abandonat copilul?

Fructul oprit. Sezonul 2. Episod 15. Sonia este pusă în fața unei alegeri dificile. Dacă acceptă să se căsătorească religios cu Adrian, își va păstra fiul, dar va fi condamnată la suferință. Dacă îl refuză, își va putea construi o viață alături de Alex, dar va putea accepta că și-a abandonat copilul?

„Sonia, vrei să te căsătorești cu mine în fața lui Dumnezeu?” - ar trebui să fie o întrebare care să aduce fericire. În cazul Soniei, este ultimatumul pe care Adrian i l-a dat, dacă vrea să îl păstreze pe Victor. Printr-o manevră mișelească, Adrian a obținut un certificat medical ce o decade pe Sonia din drepturile părintești. Cununia religioasă ar însemna că Sonia nu va mai putea anula căsătoria civilă, râmânând soția lui.

Atmosfera din casa Caragea este mai tensionată ca niciodată. Ana, Ioan și Alex așteaptă cu sufletul la gură decizia Soniei. La micul dejun, cei doi își fac apariția, Sonia, cu lacrimi în ochi, privindu-l fix pe Alex, care nu își poate ridica privirea din pământ.

„Sonia, nu mi-ai răspuns la întrebare, vrei să te căsătorești cu mine în fața lui Dumnezeu?”, o întreabă, din nou, Adrian.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro