După ce a plecat mai bogat cu 30 de mii de euro, a doua zi s-a întors tot în bucătăria restaurantului din Chişinău unde lucrează. Acolo, a dezvăluit povestea lui, a celui care aduce savoare în farfuriile moldovenilor.
L-am găsit pe Alexandru Comerzan în bucătăria restaurantului unde lucrează de trei ani. Concentrat, dând indicaţii bucătarilor din echipă. Tainele gastronomiei le-a învăţat în Italia, unde s-a mutat cu părinţii acum 16 ani. Dorul de casă şi de tradiţii l-au adus înapoi în Republica Moldova. De la Chefi la Cuţite s-a întors cu reţete noi, dar şi cu 30 de mii de euro.
Alex Comerzan a demonstrat aseară că a meritat cuţitul de aur oferit de Cătălin Scărlătescu după etapa audiţiilor pe nevăzute.
Peste 2,3 milioane de oameni au urmărit cu sufletul la gură victoria lui Alexandru Comerzan. A fost cea mai mare audienţă din sezonul 7 "Chefi la cuţite", cu o cotă de piaţă de 32%.