O ieşire la terasă în Centrul Vechi nu va mai fi la fel ca în anii trecuţi asta e clar. Iată propunerile: În primul rând, distanţa între mese trebuie să fie între 1 metru si jumatate şi - 2 metri. La o masă nu vor sta mai mult de 8 persoane, iar restaurantele nu vor avea voie să primească mai mult de 200 de clienţi în acelaşi timp.
Meniurile vor conțini instrucțiuni de protecție impotriva Covid-19
Locaţiile vor fi dotate cu dozatoare cu dezinfectant iar igienizarea spaţiilor va fi făcută la un interval de timp prestabilit. Mai mult, fiecare meniu ar putea conţine instrucţiuni de protecţie împotriva COVID-19.
Avem reguli şi în interiorul unităţilor de tip Take Away cu servire în interior. Aici, limitarea accesului în incinta locaţiei se va face potrivit numărului de case de marcat, cu păstrarea distanţei de 1,5 metri între staţiile de preluare a comenzilor.
Angajaților li se va lua temperatura la intrarea în ture
În cazul în care vor exista mai mulţi clienţi decât numărul staţiilor de servire, atunci, zona de aşteptare va fi în faţa localului, din nou, cu păstrarea distanţei între persoane. Toate regulile de distanţare socială vor fi afişate în loc vizibil la intrarea în restaurante, iar angajaţii se vor asigura că sunt respectate.
De asemenea, la intrarea în tură le va fi verificată temperatura corpului. Vă repet, sunt doar propuneri, rămâne de văzut ce se va întâmpla practic, iar în functie de asta fiecare român îşi va face planul pentru relaxare
Numărul persoanelor vindecate de coronavirus a depășit 5.000 în România. Cum explică Alexandru Rafila creșterea spectacu... Oficial! Primul val al epidemiei covid-19 în Europa a trecut, mai puţin în România și alte patru țări...