Cartofii prăjiţi ucid încet, dar sigur. O demonstrează cele mai recente studiile. Ultima cercetare, făcută de Societatea Americană de Nutriţie, arată că oamenii care ani la rând au mâncat în exces cartofi prăjiţi au fost mai expuşi bolilor.
Prin comparaţie cu cei care au consumat doar ocazional. Aşa că, spun medicii, cumpătarea face diferenţa. Specialiştii avertizează: consumaţi în cantităţi mari, cartofii prăjiţi ne pun sănătatea în pericol, ba chiar şi viaţa.
Îţi plac cartofii? Iată un lucru la care nu te-ai fi gândit: ce se întâmplă dacă mănânci prea mulţi
Ultimul studiu făcut de reprezentanţii Societăţii Americane de Nutriţie arată că din 4.440 de pacienţi, cu vârste între 45 şi 79 de ani, 236 au murit.Timp de 8 ani, aceştia au consumat cartofi prăjiţi de mai multe ori pe săptămână sau pe lună.