Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Pentru că se apropie sărbătorile, iar unul dintre aperitivele cele mai des preparate este salata de boeuf, în ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a preparat mai multe tipuri den salată aperitiv, printre care și salata de legume cu pui și maioneză, ce înlocuiește cu succes claica salată de boeuf.
Citește și: Mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola. Rețeta lui Cătălin Rizea la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021
Pentru aceste rețete de salate, ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov, dar și alte ingrediente interesante și multe condimente.
Pentru a descoperi delicioasele rețete de salate aperitiv, urmăriți materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.
Citește și: Rețetele zilei preparate de Cătălin Rizea la Super Neatza, 3 noiembrie 2021 - Gulaș de porc cu găluște și pere în sos de vin
Super Neatza, 22 decembrie 2021. Cătălin Rizea gătește piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie...
Friptură cu o mie de gusturi pentru masa de Crăciun. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 23 decembrie 2021...