Antena Căutare

Are cinci tatuaje, a făcut Karate, a fugit din țară și a devenit cetățean australian! Despre ce membru al juriului este vorba!

”Ham Talent” este primul show TV din România dedicat animalelor de companie. Juriul este format din oameni cu calități frumoase și totodată iubitori de animale, printre ei fiind și Gabriel Cocu.

”Ham Talent” este primul show TV din România dedicat animalelor de companie. Juriul este format din oameni cu calități frumoase și totodată iubitori de animale, printre ei fiind și Gabriel Cocu.

5 lucruri pe care nu le știai despre jurat:

1. În adolescență am practicat jiu-jitsu și Karate.

2. Am fugit din țară în 1986, am locuit în Australia, iar acum am dublă cetățenie.

3. Sunt înnebunit după bucătăria japoneză (de ani de zile mănânc supă japoneză salmon udon și frigărui chicken yakitori și nu m-am plictisit )

4. Am 5 tatuaje și vreau să îmi mai fac unul.

5. Am locuit ani buni în Sydney lângă ocean și am fost doar o singură dată la plajă :)

Pentru viitorul apropiat îmi doresc să produc un DVD care să vină în ajutorul posesorilor de câini cu o metodă lejeră, prietenoasă, dar mai ales clară, de educare a câinilor.

Două broaște țestoase urmau să devină supă, iar acum speră să câștige... „Ham talent” a fost lider de audiență la nivelul întregii țări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x