Antena Căutare

GALERIE INEDITĂ: Modele înotând cu pisici de mare ucigaşe

Un fotograf a relizat o galerie foto impresionantă: cu modele înotând cu pisici de mare ucigașe

Un fotograf a relizat o galerie foto impresionantă: cu modele înotând cu pisici de mare ucigașe. Chiar dacă acest tip de animale sunt foarte periculoase, mai multe modele nu au fost însă speriate de acest detaliu când au acceptat să înoate alături de ele. Rezultatul? O serie de fotografii spectaculoase!

Să stai în preajma unei pisici de mare este o mare provocare: dacă faci o mişcare greşită, ele te pot lovi cu coada lor lungă, precum un bici, plină de ţepi veninoşi. Modelele nu s-au dat însă în lături atunci când au fost solicitate pentru o serie de imagini inedite, surprinse în mediul acvatic. Realizate pe insula Moreea, la nord-vest de Tahiti, imaginile spectaculoase surprind clipele în care modele ce seamănă cu nişte sirene înoată alături de mai multe pisici de mare. În apa cristalină, ele ating vietăţile fără să le fie teamă de cozile veninoase.


Pisicile de mare nu par nici ele dereanjate de prezenţa fetelor: le lasă să le atingă, înoată deasupra lor şi le încojoară, creeând astfel instantanee cu adevărat speciale. Fotografiile au fost realizate de fotograful francez Christian Coloumbe, pasionat de viaţa acvatică şi specializat în imagini subacvatice.


Liviu Vârciu, scos cu forța din platoul emisiunii „Ham talent”... Cum arată o zi din viața lui Gabriel Cocu, membru al juriului „Ham talent”! Are o viață mai mult decât palpitantă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x