Antena Căutare

Liviu Vârciu a devastat cabina lui Mihai Petre!

Nimic nu-l împiedică pe Liviu Vârciu să le sufle în coarne animalelor intrate în singura competiție dedicată necuvântătoarelor, „Ham talent”.

Nimic nu-l împiedică pe Liviu Vârciu să le sufle în coarne animalelor intrate în singura competiție dedicată necuvântătoarelor, „Ham talent”.

Pentru că, din cauza podelei pe care aluneca, un concurent cu blană nu reușea să își pună în valoare talentul cu care a venit să cucerească membrii juriului, Liviu nu a stat pe gânduri și a plecat imediat să remedieze problema.

Cât ai zice pește, prezentatorul show-ului a venit cu o bucată de mochetă, de dimensiuni numai bune ca simpaticul patruped să se simtă în largul lui pe scenă.

Nu mică i-a fost mirarea lui Mihai Petre, unul dintre jurați, când a aflat că Liviu Vârciu i-a devastat cabina și a smuls mocheta de pe jos, totul pentru ca micuțul concurent să se simtă bine nu doar în pielea lui, ci și în lumina reflectoarelor.

Despre ce animal este vorba, cât este el de talentat, ce nume poartă și câți ani are stăpânul lui, toate acestea vor fi dezvăluite în curând, la Antena 1, când va fi difuzat „Ham talent”, un show cu pedigree de vedetă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x