Antena Căutare

Cum a pregătit chef Roxana Blenche tort mușuroi cu ajutorul robotului Kenwood: „Este mâna mea dreaptă în bucătărie!”

În ediția de Hello Chef sezonul 8 din 19 octombrie 2024, chef Roxana Blenche a pregătit o rețetă de tort mușuroi, cu ajutorul robotului de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood.

Galerie
Cum a pregătit chef Roxana Blenche tort mușuroi cu ajutorul robotului Kenwood: „Este mâna mea dreaptă în bucătărie” | Antena 1

Chef Roxana Blenche a utilizat robotul de bucatarie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood pentru a face un tort mușuroi rapid și apetisant. Iată cât de ușor a spumat ouăle pentru compoziția prăjiturii alese, dar și cum o mai ajută dispozitivul de bucătărie inteligent!

Citește și: Rețeta poale-n brâu by chef Roxana Blenche. Trucul bucătarului pentru a frământa și dospi aluatul foarte rapid

Cum să faci un tort mușuroi cu ajutorul robotului Kenwood

Pentru rețeta de tort mușuroi, chef Roxana Blenche a avut nevoie de șase ouă. După ce le-a separat de gălbenușuri, a pus albușurile în robotul de bucătărie de la Kenwood, alături de un praf de sare.

După ce a setat și viteza, ea a menționat că va adăuga zahărul treptat, cât timp robotul de bucătărie își face treaba.

„Mergem pe ecran și pentru că avem nevoie să le spumăm, o să le dau întâi nivelul 1 și apoi 3”, a precizat chef Roxana Blenche, care a putut modifica nivelul fără ca robotul să se oprească din funcționare în acest timp.

Robotul de bucătărie de la Kenwood dispune de un buton intuitiv modern pentru modificarea eficientă a celor 13 trepte de viteză. De asemenea, așa cum precizează și Roxana Blenche, el are șase funcții de gătire presetate, printre care și dospirea aluatului.

„Face tot ce îi cer. Dospește, cântărește, topește ciocolata, face chiar și bezele. Atunci când îi fac o setare, aia face. Plus de asta, găsiți o sumedenie de rețete în aplicație și vă mai dau și eu câteva”, a mai adăugat chef Roxana Blenche în ediția Hello Chef sezonul 8 din 19 octombrie 2024.

Citește și: Cum să prepari cel mai rapid tort de căpșuni cu cremă de brânză cu ajutorul robotului Kenwood. Rețeta pe care trebuie să o încerci

Despre robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood

Robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood este un aparat de bucătărie de înaltă performanță, proiectat special pentru pasionații de patiserie și cofetărie, dar și pentru cei care își doresc un ajutor versatil în bucătărie. Este echipat cu funcții avansate, un motor puternic de 1400W și accesorii multiple, făcându-l un aliat excelent pentru prepararea diverselor rețete complexe.

Unul dintre punctele forte ale acestui robot este că include două boluri din inox: unul de șapte litri în care poți topi sau încălzi ingredientele, inclusiv ciocolata și unul mai mic, de cinci litri, pentru a putea prepara mai multe rețete în paralel.

Funcția de încălzire integrată îți permite să ajustezi temperatura în bol între 20°C și 60°C, ceea ce este ideal pentru dospit aluaturi, topit ciocolata sau prepararea aluatului de choux.

Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood poate să frământe aluat, să bată frișcă, să prepare bezea sau să mixeze diverse creme și mousse-uri la un nivel profesional.

În plus, robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL are cântar integrat EasyWeigh™, care îți permite să cântărești ingredientele direct în bol sau chiar în alte accesorii ale robotului, ceea ce elimină necesitatea unui cântar suplimentar și ușurează procesul de gătit.

Rețeta lui chef Samuel pentru Arrancini cu mozzarella și somon. Secretul preparatului care l-a cucerit pe Lucian Viziru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x