Antena Căutare

Cum să prepari cel mai rapid tort de căpșuni cu cremă de brânză cu ajutorul robotului Kenwood. Rețeta pe care trebuie să o încerci

În ediția de Hello Chef de sâmbătă, 28 septembrie, chef Roxana Blenche a făcut o rețetă de tort de căpșuni cu cremă de brânză extrem de delicioasă și rapidă, cu ajutorul robotului de bucătărie kMix de la Kenwood.

Galerie
Robotul de bucătărie kMix de la Kenwood este un adevărat ajutor în bucătărie pentru gospodinale pasionate de torturi și prăjituri pentru că poate eficientiza procesul de pregătire al cremelor și aluaturilor. | A1

Chef Roxana Blenche s-a folosit de ajutorul robotului de bucătărie kMix de la Kenwood pentru a face un tort de căpșuni rapid și apetisant.

Robotul de bucătărie a ajutat-o să facă un aluat de blat perfect în doar câteva minute. Motorul puternic de 1000W al robotului de bucătărie kMix de la Kenwood, care îl face potrivit pentru orice preparat, de la creme ușoare la cele mai complicate aluaturi, a ajutat-o pe Roxana Blenche să eficientizeze procesul.

Cum să prepari cel mai rapid tort de căpșuni cu cremă de brânză cu ajutorul robotului Kenwood. Rețeta pe care trebuie să o încerci

În timp ce robotul de bucătărie kMix de la Kenwood a amestecat toate ingredientele necesare, chef Roxana Blenche s-a ocupat de alte detalii ale rețetei sale.

Robotul de bucătărie e dotat cu un vas încăpător din sticlă, având o capacitate de 5 litri, care permite prepararea unor cantități mari de aluat, pentru torturi, dar și alte prăjituri. În vas poate încăpea o cantitate de aluat potrivită pentru coacerea a 44 de brioșe. În plus, vizualizarea ingredientelor devine un adevarat spectacol culinar.

Cu funcția de amestecare delicată, chef Roxana Blenche a reușit o încorporare ușoară a ingredientelor. Robotul de bucătărie kMix de la Kenwood vine dotat cu 3 accesorii de patiserie, precum tel pentru amestecat, cârlig pentru frământat și accesoriul de mărunțire dub formă de K.

Robotul de bucătărie kMix de la Kenwood are 6 trepte de viteză care pot ajuta la prepararea diverselor sortimente de creme și aluaturi, cu texturi diferite.

Pentru rețeta de tort de căpșuni, aveți nevoie de următoarele ingrediente.

Ingrediente rețetă tort de căpșuni cu cremă de brânză

Pentru aluat

  • 8 ouă
  • 8 linguri de zahăr
  • 8 linguri de făină
  • un plic praf de copt

Pentru crema de brânză

  • 250 gr mascarpone
  • 200 gr brânză dulce de vaci
  • 2 linguri zahăr

Pentru decor

  • căpșuni
  • ciocolată topită

Mod de preparare rețeră de tort de căpșuni cu cremă de brânză

Mai întâi amestecăm gălbenușurile cu praful de copt, timp în care robotul de bucătărie kMix de la Kenwood bate albușurile spumă. În timp ce aparatul spumează, adăugăm treptat și cele 8 linguri de zahăr pentru a obține o bezea lucioasă.

Citește și: Secretele unui Zabaione perfect. Samuel Le Torriellec, inspirat de această cremă la Hello Chef

După ce bezeaua e gata, cernem făina peste spuma de albușuri și o încorporăm treptat cu o spatulă. Dăm aluatul la cuptor la 180 de grade Celsius cu ventilație de sus și de jos, iar în timp ce se coace, putem prepara crema tot cu ajutorul robotului de bucătărie kMix de la Kenwood.

Amestecăm brânza de vaci cu mascarpone și zahăr. După ce aluatul s-a copt, îl însiropăm cu sirop de zahăr, punem crema de brânză și o întindem uniform. Apoi adăugăm căpșunile și turnăm din loc în loc ciocolata care a fost topită în prealabil la bain marie.

Tortul ar trebui să stea la frigider pentru 3-4 ore înainte de a fi servit.

Robotul de bucătărie kMix de la Kenwood este un adevărat ajutor în bucătărie pentru gospodinale pasionate de torturi și prăjituri pentru că poate eficientiza procesul de pregătire al cremelor și aluaturilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x