Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 2. Rețeta pentru file de păstrăv în mălai à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj jador si chef blenche in bucatrie Galerie
Jador și Chef Roxana Blenche au preparat pește cu mămăliguță | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În prima ediție a sezonului 3, din 6 martie 2022, l-a avut alături de ea pe artistul Jador, unul dintre cei mai în în vogă și haioși artiști de la noi.

Jador, invitat special în episodul 2, sezon 3, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 1. Rețeta pentru ficăței cu piure à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție, a fost prezentă Carmen Brumă, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite, dar nu s-a sfiit să mai arunce și câte o provocare sau mustrare, după caz.

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Jador nu a avut voie să spună „pește”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „ulei”.

Citește și:Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon, duminică, 27 februarie, de la 13:30

Ca aproape de fiecare dată, Chef Blenche a reușit să-și provoace invitatul să spună de trei ori cuvântul interzis, astfel că și telefonul lui Jador a ajuns tot în bolul cu gelatină.

Cei doi s-au distrat copios, mai ales că Jador este mereu pus pe glume, dar s-a și gătit. În final s-a degustat preparatul în schimb, Jador recunoscut că fine dining-ul nu e pentru el. Mie când mi-e foame, îmi trebuie mâncare. Păi dă-i tu porția asta unui om căruia îi e foame...a spus Jador

De altfel, pe lângă glume, artistul a și cântat muzică populară,demostrând talentul și în zona aceasta.

Rețeta pentru file de păstrăv în făină de mălai à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru rețeta de file de păstrăv în făină de mălai à la Chef Roxana Blenche:

- doi păstrăvi

- făină de mălai 50 g

- ulei de floarea soarelui 500 ml

- sare

- piper

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Modul de preparare este foarte simplu. Se curăță peștele, se amestecă prin făina d emălai și se prajește în tigaie. Simultan, se pregătește mămăliguța și se servesc calde.

Jador și Chef Blenche au gătit și un desert, biscuiți Linzer, pentru care au folosit următoarele ingrediente

- făină 300g

- unt 200g

- zahăr 50g

- sare

- coajă de lămâie

- zahăr pudră

- gem de caise

- mentă

În cazul desertului, procedeul este unul foarte simplu, se frământă ingredientele, fără a se adăuga apă și se pune aluatul la cuptor. Biscuiții se servesc cu gem de caise și s epudrează cu zahăr.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x