Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 7. Rețeta pentru paste cu somon fume și vodkă à la Chef Roxana Blenche și Vladimir Drăghia

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj hello chef cu vladimir draghia Galerie
Vladimir Drăghia și Chef Roxana Blenche au gătit, împreună în show-ul Hello Chef | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 10 aprilie 2022, l-a avut alături de ea pe Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță dar și cea mai sexy vedetă de la noi.

Hello Chef, episodul 7, sezon 3, pregătește cel mai greu desert care s-a făcut până acum în emisiune - pate a choux

Și pentru că în bucătărie au fost de toate, și distracție și competiție și quiz în care au ratat răspunsul la întrebarea Câte elemente sunt în tabelul lui Mendeleev, Chef Roxana Blenche s-a gândit că ar fi bun un desert mai complicat.

Este cel mai dificil desert care s-a făcut până acum în această emisiune, a spus ea. Glumă sau nu, rămâne de văzut.

De altfel, în bucătăria lui Chef Blenche s-au interzis cuvinte, telefonul lui Vladimir Drăghia a ajuns ăn sucul de portocale, Carmen Brumă a simțit nevoia să intervină când a văzut că Drăghia tot adaugă piper în mâncare și nimeni nu-i spune stop... În termeni simpli, s-a gătit dar s-a și râs mult.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 6. Rețeta pentru fasole frecată caldă cu cârnați à la Chef Roxana Blenche și Iulia Albu

Vladimir s-a ocupat chiar și de frământatul aluatului pentru pastele de casă, și-a exprimat curiozitățile legate de adîugatul vodkăi în mâncare și a creat și multe alte momente amuzante.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 5. Rețeta pentru cocoșel de pădure confiat și piure de ciuperci à la Chef Roxana Blenche

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x