Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 5. Rețeta pentru cocoșel de pădure confiat și piure de ciuperci à la Chef Roxana Blenche

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj  hello chef cu Pepe Galerie
Pepe a luat lecții de gătit de la Chef Blenche | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 27 martie 2022, l-a avut alături de ea pe Pepe, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, căruia, pe lângă muzică, îi mai place să și gătească.

Pepe a cântat și a încântat prin prezență în episodul 4, sezon 3, al show-ului "Hello Chef"

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro.

Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 4. Rețeta pentru ravioli cu sos de brânză à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție, a fost prezentă Carmen Brumă, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.

Ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite, dar nu s-a sfiit să mai arunce și câte o provocare sau mustrare, după caz.

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Pepe nu a avut voie să spună „cocoșel”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „a tăia” sub niciuna dintre formele verbului.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 3. Rețeta pentru supă și pilaf cu pui à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Artistul s-a arătat interesat de modul de preparare al deliciilor făcute la inițiativa lui Chef Blenche. Acesta a vrut să rămână și cu ceva informație așa că a fost foarte atent la indicațiile primite.

Pe lângă preparatul de bază, acesta a fost învățat cum să prepare și savarină dar a și cântat și a încins atmosfera cu diverse glume presărate.

Rețeta pentru cocoșel de pădure confiat și piure de ciuperci à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru cocoșel de pădure confiat:

- 1 cocoșel de pădure confiat

- untură 500 g

- rozmarin

- cimbru

- anason

- sare

- piper

Ingrediente pentru piure de ciuperci:

- champignon 300g

- pleurotus 200 g

- ulei de măsline 20 ml

smântână lichidă 200ml

- sare și piper

Ingrediente pentru aluatul de savarină

-făină 300g

- lapte 200 ml

- 2 ouă

- drojdie 15 g

- zahăr 50 g

Siropul pentru savarină necesită 200 g zahăr, 200 ml de apă și rom.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x