Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 8. Rețeta pentru tacos cu vită à la Chef Roxana Blenche și Laura Giurcanu

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj hello chef Galerie
Ediția Hello Chef o aduce în bucătărie pe Laura Giurcanu, alături de Chef Roxana Blenche | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 17 aprilie 2022, a avut-o alături de ea pe Laura Giurcanu, model și vlogger.

Să vedem cum s-a descurcat în bucătărie și ce au gătit, mai ales că Laura Gircanu este vegetariană.

Citește și: Tacos cu fâșii din carne de porc în sos de roșii

Episodul 8, sezon 3, al show-ului "Hello Chef" a adus-o pe Laura Giurcan într-o nouă ipostază unde nu s-a descurcat deloc rău

Cele două fete și-au interzis câte un cuvânt și Chef Blenche a fost prima care și-a pierdut una dintre vieți, din trei. Laura Giurcanu nu a avut voie să spună "tacos" și chef Blenche, "vită".

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 7. Rețeta pentru paste cu somon fume și vodkă à la Chef Roxana Blenche și Vladimir Drăghia

Chef Blenche și Laura Giurcanu au gătit și s-au amuzat, iar, la final, s-au delectat cu gusturile preparatelor gătite de ele.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 6. Rețeta pentru fasole frecată caldă cu cârnați à la Chef Roxana Blenche și Iulia Albu

Laura Giurcan a avut grijă să urmeze istrucțiunile date de chef Blenche iar, la final, s-au bucurat de două preparate delicioase, momentul degustării fiind preferatul invitatei ediției de azi.

Rețeta pentru laște à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru aluatul de laște.

- făină 400 g

- 4 ouă

- sare

- ulei de măsline 100 ml

Ingrediente pentru umplutura pentru laște a la Chef Blenche:

- magiun de prune 200 g

- nucă 200 g

- fistic fără coajă

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x