Antena Căutare

Hello Chef sezon 6, 16 decembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și chef Samuel Le Torriellec au gătit cozonac cu foietaj

În episodul 16 din emisiunea Hello Chef sezonul 6, Roxana Blenche și Damian Drăghici au gătit alături de chef Samuel Le Torriellec savuroasă rețetă de cozonac cu foietaj. Descoperă cum se pregătește totul.

colaj foto cu Samuel Le Torriellec, roxana blenche si damian draghici la hello chef Galerie
Descoperă la Hello Chef cum se face cea mai bună rețetă de cozonac cu foietaj | Antena 1

În ediția 16 Hello Chef sezonul 6 din 16 decembrie 2023, Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut drept invitat pe chef Samuel Le Torriellec, alături de care au avut ocazia de-a pregăti un delicios cozonac cu foietaj. Descoperă ân rândurile de mai jos cum poți pregăti un asemenea preparat festiv, chiar la tine în bucătărie.

Roxana Blenche și Damian Drăghici au gătit alături de chef Samuel Le Torriellec cea mai bună rețetă cozonac cu foietaj, la Hello Chef, ediția din 16 decembrie 2023

De data aceasta, în ediția a 16-a a emisiunii Hello Chef sezonul 6 de la Antena 1, difuzată pe 16 decembrie 2023, Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut invitat pe cunoscutul chef Samuel Le Torriellec.

Citește și: Hello Chef sezon 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc

În timp ce pregăteau ingredientele necesare pentru această rețetă deosebită de cozonac, Roxana Blenche și Damian Drăghici au putut afla de la chef Samuel Le Torriellec și câteva secrete ce țin de bucătărie.

Citește și: Hello Chef sezon 6, 9 decembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Antonio Pican au gătit ardei mănăstirești și Vargabeleș

Iată mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru o rețetă de cozonac cu foietaj.

Ingrediente - Rețetă de cozonac cu foietaj

  • 150 ml lapte
  • 500 gr făină
  • 50 gr zahăr
  • 3 ouă
  • 20 gr drojdie proaspătă
  • 200 gr unt
  • 100 gr cremă de ciocolată
  • Coajă de portocale
  • 10 gr sare

Mod de preparare - Rețetă de cozonac foietaj

Untul se taie în cuburi mici, pentru a se topi mai ușor, iar nucile se toacă mărunt cu ajutorul unui cuțit. Drojdia se pregătește. Într-un bol se pune făină, unt, zahăr și un praf de sare.

Apoi, ouăle se adpugă și ele și totul se mixează cu ajutorul unui robot de bucătărie.

Despre Hello Chef sezonul 6. Tot ce trebuie să știi

Hello Chef revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon, Din România, cu drag, şi îi invită pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării. Damian Drăghici i se alătură Roxanei Blenche, într-un sezon dedicat tradiţiilor româneşti.

De la zama de șalate din maramureș, la storceagul dobrogean și la vărzari moldovenești, noul sezon va explora toate regiunile țării noastre în bucate din bătrâni, invitând telespectatorii să se reîndrăgostească de gustul de acasă și de bogăția bucătăriei lor tradiționale.

Condimentate în fiecare episod vor fi povești nostalgice din copilărie, conversații sincere despre obiceiuri și momente muzicale folclorice din partea lui Damian, dar și a invitaților speciali.

„Noul sezon mi se pare cel mai tare de până acum! Pentru că ne întoarcem acasă, să descoperim alături de telespectatorii noştri delicioasa bucătărie românească. Pentru că, fie vorba între noi, orice bucătărie ţi-ar plăcea în lumea asta, italienească, mediteraneană, portugheză, japoneză...tot mâncarea românească e pentru sufletul nostru. În acest sezon voi fi alături de Damiam Drăghici, un om extraordinar, cu care sunt efectiv pe aceeaşi lungime de undă. Am descoperit că avem şi pasiuni comune şi mă bucură enorm că a încercat toate reţetele mele şi chiar i-au plăcut. Şi de această dată ne vor trece pragul invitaţi senzaţionali, din toate regiunile, de la doamna Sofia Vicoveanca, până la Dorian Popa, cu care mă distrez de minune de fiecare dată când ne revedem. Şi, ce e important să reţină telespectatorii noştri, este că începând din acest sezon ne vedem sâmbăta, de la ora 14.00, la Antena 1!”, a dezvăluit Roxana Blenche.

Poți urmări episoadele integrale din Hello Chef pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x