Antena Căutare

Hello Chef sezon 8, 19 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru pastitsio. Cum l-a pregătit și ce verdict a dat Lucian Viziru

În a șasea ediție a sezonului 8 Hello Chef, din 19 octombrie 2024, Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Lucian Viziru patru rețete. Este vorba de arancini cu somon, beef wellington, pastitsio și tort mușuroi.

Galerie
Hello Chef sezon 8, 19 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru pastitsio. Cum l-a pregătit și ce verdict a dat Lucian Viziru | Antena 1

Ediția 6 din Hello Chef, sezonul 8, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi rețete spectaculoase. De data aceasta, Lucian Viziru a fost cel care le-a dat o sarcină dificilă celor doi chefi, Roxana Blenche și Samuel.

Actorul le-a dezvăluit acestora că și-ar dori să mănânce două preparate care îi plac foarte mult: beef wellington și pastitsio, care îi aduce aminte de Grecia. Însă, pentru un meniu complet, chef Roxana Blenche și chef Samuel s-au gândit să îi mai pregătească două preparate inedite: arancini cu somon și tort mușuroi. Iată ingredientele și modul de preparare!

Citește și: Hello Chef sezon 8, 12 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche de poale-n brâu. Ce ingrediente se folosesc pentru savoare și aromă

Hello Chef sezon 8, 19 octombrie 2024. Chef Roxana Blenche a pregătit pastitsio pentru Lucian Viziru

Chef Roxana Blenche și chef Samuel și-au împărțit preparatele în felul următor: ea a a ales să pregătească pastitsio și tort mușuroi, în timp ce el a gătit beef wellington și arancini cu somon. Iată cum a preparat Roxana Blenche pastele grecești la cuptor!

Ingrediente pastitsio:

  • 1 kg penne
  • 700 g carne tocată de vită
  • 2 conserve de roșii
  • o ceapă
  • o țelină apio
  • 200 g morcovi
  • 500 ml vin roșu
  • 1 litru de lapte
  • 200 g făină
  • 200 g unt
  • un ou
  • 500 g cașcaval ras
  • o legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Pentru pastitsio, chef Roxana Blenche a ales să facă mai întâi Ragu, un sos preparat din roșii și carne tocată care se servește în general cu paste și este originar din Bologna, Italia. Pentru acesta, ea a folosit țelină, apio, morcov și ceapă, pe care le-a tocat mărunt și le-a călit în tigaie.

După ce ingredientele din tigaie au început să se rumenească, a adăugat carnea tocată întreagă. În momentul în care aceasta a început să se gătească, a turnat și vinul roșu.

Foarte important, după ce a adăugat vinul roșu, chef Roxana Blenche a mai pus și două frunze de dafin. Apoi, a răsturnat și conserva de roșii și a lăsat totul la fiert în tihnă.

Între timp, au fost puse și pastele la fiert. Când acestea au fost gata, chef Roxana Blenche a montat totul într-un bol, pe care l-a pus la cuptor.

Citește și: Hello Chef sezon 8, 5 octombrie 2024. Rețeta minune pentru o supă de ceapă savuroasă. Ce secret a impresionat-o pe Roxana Blenche

Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, pe Antena 1

Emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.

„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x