Antena Căutare

Hello Chef sezon 8, 26 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru supă miso. Ce verdict a dat Geanina Ilieș

În a șaptea ediție a sezonului 8 Hello Chef, din 26 octombrie 2024, Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Geanina Ilieș patru rețete. Este vorba despre supă miso, tartă de mere, ciulama de pui și pasta puttanesca cu ton.

Galerie
Rețeta Roxanei Blenche pentru supă miso. Ce verdict a dat Geanina Ilieș | Antena 1

Ediția 7 din Hello Chef, sezonul 8, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi rețete spectaculoase. De data aceasta, Geanina Ilieș a fost cea care le-a dat o provocare nouă celor doi chefi, Roxana Blenche și Samuel.

Prezentatoarea de la Antena Stars le-a dezvăluit chefilor faptul că și-ar dori să mănânce o ciulama de pui și o supă miso. Însă, pentru un meniu complet, chef Roxana Blenche și chef Samuel s-au gândit să îi mai pregătească încă două preparate inedite: pasta puttanesca cu ton și tartă de mere. Găsești lista de ingrediente pentru toate rețetele în galerie!

Hello Chef sezon 8, 26 octombrie 2024. Chef Roxana Blenche a pregătit supă miso pentru Geanina Ilieș

Chef Roxana Blenche și chef Samuel și-au împărțit preparatele în felul următor: ea a a ales să pregătească supă miso și spaghete puttanesca, în timp ce el a gătit ciulama cu mămăligă și tartă de mere. Iată cum a preparat Roxana Blenche supă miso!

Ingrediente

  • 150 de grame de pastă miso roșie
  • 100 de foi de alge uscate
  • brânză toFu în zer
  • 50 de ml ulei de susan
  • 20 de ml pasta de susan picant
  • 20 de grame semințe de susan
  • o ciupercă shimeji
  • o ciupercă shitake
  • un plic dashi de pește
  • 10 ml de ulei de pește
  • 200 de grame somon file

Citește și: Hello Chef sezon 8, 19 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru pastitsio. Cum l-a pregătit și ce verdict a dat Lucian Viziru

Mod de preparae

Primii pași sunt de a pune apa la fiert într-o oală și de a lăsa ciupercile shitake și algele la hidratat într-un bol cu apă.

După ce apa a fiert se adaugă plicul de dashi de pește (un stoc făcut din komby - foi comestibile de alge marine uscate, și katsuobushi - fâșii de ton afumate și uneori fermentate).

Ulterior se pune pasta misto într-un bol și se înmoaie cu 6-7 linguri de apă din oala în care a fiert alături de dashi de pește. Se dizolvă bine și apoi se toarnă cu în oală împreună cu sosul de pește, uleiul de susan.

Următorul pas este de a dizolva și pasta de susan iute tot cu apa care fierbe și apoi se toarnă totul în oală.

Acum este timpul pentru a se adăuga și ciupercile shimeji și de a se tăia brânza toFu în cubulețe mici care, de asemenea, se adaugă în oală.

Se scot ciupercile shitake de la hidratat și se taie în bucăți micuțe pentru a putea fi puse în aceeași oală, iar cu somonul se procedează la fel, însă la final.

După ce s-au adăugat ciupercile în oală se amestecă din când în când, iar după 15 min este gata! Nu uita să pui somonul și alegele cu aproximativ 3 minute înainte de a opri focul pentru a nu fi gătite mult prea mult.

Poftă bună!

Geanina Ilieș a fost captivată de toate gusturile, însă se pare că de această dată au câștigat rețetele lui chef Samuel. Vezi cu a pregătit totul în episodul integral din AntenaPLAY!

Citește și: Hello Chef sezon 8, 12 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche de poale-n brâu. Ce ingrediente se folosesc pentru savoare și aromă

Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, pe Antena 1

Emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.

„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.

Citește și: Hello Chef sezon 8, 5 octombrie 2024. Rețeta minune pentru o supă de ceapă savuroasă. Ce secret a impresionat-o pe Roxana Blenche

Cum a pregătit chef Roxana Blenche tort mușuroi cu ajutorul robotului Kenwood: „Este mâna mea dreaptă în bucătărie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei Vineri, 25.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x