Service-ul de marți seară a afost unul plin de adrenalină. Vedetele sosite la masă au pus presiune pe concurenți, dar și pe chefi. Așa se face că, flămând și sătul să aștepe să fie servit, Don Baxter a intrat în bucătărie ca să-și gătească un piept de rață. Recunoscut pentru talentul său culinar, acesta le-a dat chiar și câteva lecții de gătit concurenților și a fost lăudat de chef Bontea, care a folosit la plating o parte din pieptul de rață gătit de el. În timp ce gătea, Paul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când una dintre invitate, Diana Munteanu, a venit să-l pupe. Diana a vrut să-și ceară astfel scuze că din cauza ei Paul a fost certat de chef Bontea: pentru că desertul comandat de ea nu era gătit corect, Diana a întros în bucătărie farfuria, cauzând o furtună în bucătăria albastră. Rebeca, mama lui Paul, a fost extrem de fericită însă să își vadă băiatul îmbățișat și pupat de Diana Munteanu.
Deși service-ul l-a adus în pragul disperării pe chef Bontea, care i-a rugat pe colegii lui, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu să intre în bucătărie după ce fetele au fost date afară, seara a fost presărată și cu câteva laude: Ciprian a reușit să gătească un risotto perfect, spre mulțumirea chef-ului. Și Michael a fost lăudat pentru platingurile impecabile cu mini-burgeri pe care le-a pregătit pentru deschiderea serii.
POVEȘTILE HK: Descoperă bucătăriile lumii! Chef Yumbi ne prezintă gastronomia congoleză... Ce farse a făcut sau i s-au făcut lui Chef Florin Dumitrescu de 1 Aprilie?...