Antena Căutare

Află totul despre Andreea Dumitrache!

Andreea are 29 de ani și este din Câmpina. Lucrează în prezent ca bucătar șef într-un restaurant din Capitală. Își crește singură băiețelul în vârstă de trei ani. Provine dintr-o familie în care s-a gătit foarte mult, toată lumea a fost și este pasionată de gastronomie, însă nimeni nu a urmat o cariera în acest sens până la ea.

Andreea are 29 de ani și este din Câmpina. Lucrează în prezent ca bucătar șef într-un restaurant din Capitală. Își crește singură băiețelul în vârstă de trei ani. Provine dintr-o familie în care s-a gătit foarte mult, toată lumea a fost și este pasionată de gastronomie, însă nimeni nu a urmat o cariera în acest sens până la ea.

”Cred că totul a început când aveam doar câțiva anișori și stăteam pe lângă bunica mea când făcea cozonaci, iar când nu era atentă furam câte un guguloi de cocă și mâncam”, își amintește Andreea. ”Pe parcurs, mi-am îndreptat atenția și către gătit, iar pe la 18 ani pot spune că eram o mică gospodină. În facultate găteam pentru colegele mele de apartament și iubiții lor, care erau foarte încântați că mănâncă o ciorbă proaspătă ca la mama acasă.”

Viața a pus-o la încercare pe Andreea în repetate rânduri. La 18 ani a trăit clipe de coșmar pentru că și-a pierdut mama, răpusă de un cancer nemilos. ”Cu o săptămână înainte să împlinesc 18 ani, mama a plecat fizic dintre noi, însă a rămas pentru totdeauna în inima noastră. La câteva zile după înmormântare, am visat-o, era atât de fericită și frumoasă și îmi spunea în vis, Andreea, nu mă mai doare”, își amintește ea printre lacrimi.

Apoi pașii au purtat-o către alte țări, unde a muncit și și-a format bazele în meseria de bucătar. A lucrat în restaurante din Spania, Franța, dar și Irlanda și spune că până acum în formarea sa ca bucătar a sărit o singură etapă, aceea de tocător de legume. ”La 23 de ani m-am căsătorit și am plecat în Spania. La vremea respectivă era nevoie să ai acte pentru a putea lucra, așa că am fost nevoită să mă angajez la negru. După o lună și jumătate de spălat vase, s-a ivit un post de ajutor la salate. Am lucrat cateva luni la acolo, apoi m-am angajat într-un bar spaniol unde faceam micul-dejun, tapas-uri și preparate calde. Ulterior, am ajuns la un restaurant de 5 stele specializat pe evenimente, unde am fost ajutor de bucătar timp de un an și jumătate”, povestește Andreea.

Între timp, criza financiară și-a spus cuvântul, așa că s-a hotărât, împreună cu soțul ei, să se mute în sudul Franței, unde a stat cam un an și jumătate. S-a întors în România pentru a naște, apoi, la numai trei luni de la venirea pe lume a băiețelului, s-a despărțit de soțul ei. Proaspăt divorțată, a plecat în Irlanda, dar în scurt timp a luat decizia de se întoarce în țară.

Cu toate acestea, Andreea își păstrează optimisul. Își crește singură băiețelul, muncește ca bucătar șef în București și visează să facă lucruri mari în bucătărie. ”În viață trebuie să știi să recunoști când ai pierdut o bătălie, dar nu înseamnă că s-a terminat războiul. Viața este o înșiruire a propriilor noastre alegeri, uneori sunt fericite, alteori mai puțin inspirate, însă toate sunt constructive. Și da, sunt foarte optimistă și încrezătoare în propriile forțe și în ceea ce știu că pot oferi celor din jurul meu”, mai spune Andreea.

Se deschide restaurantul Hell's Kitchen! Fetele reușesc să obțină un avantaj! Echipa roșie servește prima farfurie!... Când a fost făcută PRIMA prăjitură DIN LUME? Răspunsul TE VA UIMI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x