Antena Căutare

Băieții le-au ajutat pe fete în timpul service-ului, iar Elena a fost eliminată cu multă zarvă din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

O nouă zi în ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 o eliminare cu forța, multă adrenalină în bucătărie, dar și emoții ajunse la punctul de fierbere. Elena este cea care la finalul serii a părăsit competiția după un service solicitant, ea fiind de altfel și singura nominalizată. Cu toate acestea, Elena s-a opus atunci când jurații i-au cerut să predea tunica de bucătar și a insistat să spună că nu vrea să plece din concurs pentru că nu s-a putut adapta în echipa fetelor și că în echipa băieților ar fi mai potrivită. În aceeași ediție concurenții au avut de bifat încă un service, însă au primit și o probă de recunoaștere a ingredientelor din farfurie.

ELIMINARE cu FORȚA! Elena a părăsit competiția CU PAZA!... Moment emoționant în Iadul bucătarilor! Denis, Mihaela și Valentina au vorbit cu cele mai dragi persoane din viața lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x