Antena Căutare

Cătălin Badici ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, ce a reprezentat experiența Hell's Kitchen pentru el!

Cătălin vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen

Cătălin vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen.

1. Ce înseamnă pentru tine faptul că ai ajuns în finală?

Nu a fost ușor. Faptul că am ajuns în finală mi-a demonstrat că a meritat tot efortul depus până aici, tot timpul investit în munca mea, în tot ce am realizat până acum. Am lucrat în multe restaurante și de fiecare dată am pus suflet în tot ce am făcut. O parte din visuri mi s-au împlinit, altele își așteaptă rândul.

2. Cum te-ai pregătit pentru ultima probă? Ai avut emoții, n-ai putut dormi?

Ultima probă din concurs, dar nu ultima din meseria asta J, nu a fost neapărat grea. Când chefii mi-au spus că sunt în finală am răsuflat ușurat. Îmi doream să ajung în această etapă. Îmi treceau prin minte toate rețetele și toate farfuriile pe care le-am făcut vreodată… M-am oprit la câteva dintre ele, dar am adăugat și unele pe care nu le făcusem niciodată. Am gândit meniul pentru echipa pe care urma să mi-o formez pentru service-ul final (îmi pare rău că nu a fost și Dany în echipa mea) și fiecare farfurie a fost pregătită în mintea mea în cel mai mic detaliu. Fiecare om pe care îl aveam în echipă urma să-mi facă câte o farfurie. Am ales preparate simple, dar gustoase, care să de facă să exclami ”wow” atunci când le guști. Emoții nu am avut în timpul service-ului, pentru că pregătisem acele 3 farfurii la proba precedentă. Am avut însă emoții în momentul în care a trebuit să o aleg pe Kinga. J Mi-era teamă să nu mă saboteze, recunosc. Dar știam că este Augustin în spate și că, dacă va fi cazul, o va potoli. De dormit, am dormit ca un bebeluș, dar până la somn am trăit cele mai lungi clipe din viața mea căutând farfurii, platinguri, ceva de care să fiu mulțumit.

3. Ce ți s-a părut cel mai greu în timpul probei finale? La ce te gândeai în momentele acelea?

Cred că a fost pentru prima oară când nu am avut emoții. Sigur că mă gândeam cum va fi, ce vor spune clienții, care va fi verdictul. Aveam o mie de gânduri, dar nu am lăsat să se vadă asta. Am fost sigur pe mine și pe meniul meu. Mă gândeam că viitoarea doamnă Badici este în salon, cel mai bun prieten al meu – bucătar – este și el acolo, la fel și restul susținătorilor mei.

4. Dar cel mai greu din tot concursul?

Au fost două momente grele în tot concursul: momentul din semifinală, la jurizarea farfuriei cu redactorul-șef de la Good Food și momentul în care am ajuns la eliminare pentru prima dată, în fața chefilor.

5. Dacă ar fi să-I asemeni pe jurați cu un fel de mâncare, care ar fi acela?

Chef Florin Dumitrescu: un desert dulce-sărat(milojas). Dulce când montează farfurii și când creează preparate. Sărat când se enervează și se dezlănțuie.

Chef Cătălin Scărlătescu: un sos spaniel, pentru că este un bucătar complet, știe ce face în meseria asta și o face cu dragoste (pasiunea este altceva la el!!! J).

Chef Sorin Bontea: desertul meu din finala(galactopureko), mereu plin de suprize plăcute, mereu pregătit pentru ceeea ce se cere de la el.

6. Ce ai făcut după terminarea show-ului? Ce planuri ai acum?

Am revenit la muncă, la restaurantul unde sunt chef. Planuri sunt multe, vreau să le iau însă pe rând. Vreau să gândesc evenimente culinare în stilul meu și să încerc ca următorii anis ă îmi deschid un restaurant al meu, un loc cochet cu puține mese, dar cu un meniu bazat pe ingredient locale, proaspete, de la fermele din zonă, de la țărani, un meniu care să difere în fiecare zi. Ăsta e visul meu.

Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, d... „Finala Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" a fost lider de audiență! Vă mulțumim și vă dăm întâlnire la primavară,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x