Ce farse a făcut sau i s-au făcut lui Chef Florin Dumitrescu de 1 Aprilie?

Cum astăzi este Ziua Păcălelilor, nu ne-am putut abține să nu îl rugăm să povestească experiențele sale cu farsele de 1 Aprilie

Cum astăzi este Ziua Păcălelilor, nu ne-am putut abține să nu îl rugăm să povestească experiențele cu farsele de 1 Aprilie.

”Sunt recunoscut printre prietenii foarte apropiați și colegii de muncă pentru micile farse pe care le fac tot timpul. Obișnuiesc să iau telefoanele prietenilor și să trimit SMS-uri de pe ele, către alți prieteni. Pe platoul de filmare le-am oprit de câteva ori lavalierele lui Bontea și lui Scărlătescu, altă dată am umblat la butoanele directorului de imagine. Da, recunosc că fac astfel de farse și să știți că până acum nu s-a supărat nimeni pe mine: la filmare am destins atmosfera, iar prietenii mă amenință că se vor răzbuna, dar mereu uită să o facă. Chiar și în timpul filmărilor pentru Hell’s Kitchen, la una dintre jurizări, m-am ”răzbunat”, dacă pot spune așa, pe ceilalți doi colegi jurați ai mei și i-am lăsat să guste niste farfurii cu condimente care știu că nu le plac. Asta pentru că de când lucrăm împreună mă trimit mereu la jurizare primul și nu vreți să știți cu câte mâncăruri iuți m-am ”luptat”, eu nesuportând gustul iute.”

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri